Arhitecti si designeri

Arhitecti si designeri

Matius Ichim
Matius Ichim

Arhitect

X

Matius Ichim

Matius Ichim

Arhitect

http://www.matius.ro

POVESTEA F64 s-a nascut acum 10 ani si continua cu fiecare pasionat de fotografie, F64 fiind un spatiu desenat exclusiv celor care se bucura de lumina, pentru a scrie la randu-le POVESTI. Cum poti ‚umple’ 1300mpX2.85h de metri cubi ai celui mai mare magazin de foto/video, al doilea cel mai vast din Europa, doar cu aparate si accesorii foto-video? Cu multa rabdare si cu mult ajutor din partea clientului si a furnizorilor de mobilier. Impreuna am reusit sa finalizam acest mega-proiect, in doar 6 luni de la lansarea temei de proiectare.”

Cristina Florea
Cristina Florea

Arhitect

X

Cristina Florea

Cristina Florea

Arhitect

http://www.eqd.ro

Principala provocare a realizarii proiectului de amenajare al unui spatiu de 280mp cu functiunea de clinica de chirurgie estetica, a constat in crearea unui design deosebit, dar care sa respecte toate cerintele tehnice implicate de acest tip de spatiu. Materialele utilizate in acest proiect trebuiau sa fie nu doar extrem de igienice, dar si durabile, foarte rezistente si deosebite din punct de vedere estetic. Una dintre cerintele beneficiarului ce a trebuit integrata in proiect a fost ca toate obiectele de mobilier, precum si finisajul peretilor sa fie de culoare alba si sa aiba un aspect lucios. HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala, datorita proprietatilor sale deosebite, a fost alegerea optima pentru acest tip de proiect, fiind materialul potrivit pentru utilizare in spatii medicale si avand un aspect deosebit si o suprafata glossy.
Materialul HI-MACS® a dovedit inca o data ca proprietatile sale deosebite si aspectul fermecator pot fi combinate pentru a crea spatii functionale cu un design spectaculos, potrivit oricarui stil si oricarei aplicatii.

Robert Marin
Robert Marin

Arhitect

X

Robert Marin

Robert Marin

Arhitect

http://www.nuca-studio.ro

Un material compozit cum este HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala te invita sa folosesti mult mai mult decat geometria carteziana tipica materialelor rigide. Termoformarea, sudurile invizibile, translucenta sunt toate instrumente care folosite cu putina stiinta ajung sa materializeze concepte in cea mai pura forma.

Raluca Popescu
Raluca Popescu

Arhitect

X

Raluca Popescu

Raluca Popescu

Arhitect

http://www.b23t.ro

HI-MACS reprezinta material foarte nou, cu un procedeu de fabricatie spectaculos, pe care eu l-am indragit din primul moment in care am aflat despre el. Ca tehnologie, el ofera foarte mult si are un numar mare de calitati: poate fi termoformat in orice forma pe care designerul o doreste, este maleabil, foarte durabil in timp, si poate fi remediat cu usurinta prin slefuire pentru ca isi pastreaza proprietatile in masa. O alta calitate importanta pe care o are consta in lipsa imbinarilor vizibile, astfel, cu generozitate putem sa punem la dispozitie suprafete foarte mari. De asemenea, are o textura foarte placuta la atingere si poate fi combinat cu multe alte materiale, printre care sticla, lemnul, metalele.

Sebastian Barlica
Sebastian Barlica

Designer

X

Sebastian Barlica

Sebastian Barlica

Designer

http://sebastianbarlica.blogspot.com

În cazul clubului Our Evolution funcţiile barului au fost preluate de o formă fluidă , dând impresia de plutire, atât corpul barului cât şi expozorul de sticle care este suspendat sub forma unui fagure transparent . Această formă sculpturală a fost realizată în întregime din Hi-Macs, incluzând staţiile de lucru ale barmanilor, chiuvetele , cuvele de gheaţă şi răcitorul de vinuri, sublinind aspectul monolitic al acestuia. O caracteristică importantă a acestui material este cea tactilă indusă prin nivelul de şlefuire. Optând în acest caz pentru o şlefuire medie, mai puţin lucioasă pentru a nu da o senzatie glaciară şi a conferi o suprafaţă prietenoasă şi caldă la atingere. Constructiv el a fost realizat din mai multe module termformate , atent asamblate şi finisate la faţa locului pe o structură metalică menita să susţină atât propria greutate cât şi zona ieşită în consolă. - See more at: http://2016.himacs.ro/arhitecti-si-designeri/#close