Colectii

Colecția Solids

Colectia Solids reprezinta clasicul in ceea ce priveste materialele compozite acrilice. In centrul colectiei intalnim o paleta generoasa de tonuri de alb, completata de accente vibrante si dimanice de culori uni, de la Light Green la Fiery Red, Solids este o colectie atemporala ce ofera ce ofera posibilitati potrivite oricarui design.

Vezi mai mult

Colecția Aster

Aster este o colectie de nuante elegente de gri, trecand de la aproape alb la un gri inchis dramatic, toate avand particule cu o stralucire superba de perla sidefie.

Vezi mai mult

Colecția Aurora & Marmo

Colectia Marmo ofera paternuri in acord cu trendul actual de estetica inspirata din marmura trecand de la alb semitranslucid, la nuante de gri si pana la tonuri dramatice de maro inchis si antracit.

Vezi mai mult

Colecția Gravilla

Colectia urmeaza tendinta estetica cu venaturi de la Aurora & Marmo, intr-o combinatie inspirata de particule de granit si nervuri mai scurte.

Vezi mai mult

Colecția Concrete

Colectia Concrete urmareste trendul actual de design inspirit din aspectul betonului combinate cu flexibilitatea in prelucrare a placilor compozite acrilice HIMACS. Colectia Concrete oferta posibilitati fabuloase de concept designerilor si arhitectilor.

Vezi mai mult

Colecția Terrazzo

Terrazzo are o lunga traditie ca estetica de materiale:granulatia grosiera ofera amestecul perfect de longevitate si eleganta inca din antichitate. HIMACS adopta trendul cu doua culori, Classico si Grigio. Colectia Terrazzo este potrivita in special pentru sectorul horeca precum si pentru orice alta cladire publica cu trafic intens.

Vezi mai mult

Colecția HIMACS Exteria®

De ani de zile, in toata lumea au fost realizate fatade exterioare de cladiri din HIMACS. Datorita avantajelor oferite de proprietatilor materialului proiectele de fatade au fost puse in valoare prin prelucrari CNC in relief, combinatii de efecte de lumina spectaculoase, elemente curbate, inscriptionari de branduri.Cu HIMACS Exteria de la LX Hausys fatadele cladirilor vor fi diferite.

Vezi mai mult

Colecția Lucent

Translucenta si utilizarea efectiva a luminii sunt elemente importante de design ale arhitecturii contemporane. Nuantele Colectiei Lucent, cu transluciditatea lor exceptionala la lumina impreuna cu proprietatea HIMACS de a se imbina invizibil, permit fabricarea de elemente spectaculoase.

Vezi mai mult

Colecția Lucia

Acesta colectie se focuseaza pe trendul natural de alb, negru si gri.Texturile vii si ompgene adauga caracter si expresie culorilor. Nu este surprinzator deoarece designerul olandez Marcel Wanders a conceput 3 diintre ele.

Vezi mai mult

Colecția Volcanics

Particulele mari incorporate in nuantele Colectiei Volcanics adauga stil si eleganta oricarui concept de design.Cand este utilizat la scara mare rezultatul este o piesa dramatica. Trei culori din gama Volcanics includ continut reciclat pentru o solutie ecologica, cu un aspect luxos de piatra naturala.

Vezi mai mult

Colecția Granite, Quartz, Sand & Pearl

Eleganta desavarsita datorita texturilor, tonurilor naturale si subtilitatii. Colectiile Granite, Quartz, Sand&Pearl sunt perfecte atat solitar cat si in compozitii cu alte culori. Trei dintre paternurilee Granite au continut reciclat pentru o solutie ecologica.

Vezi mai mult

Colecția Strato

Colectia Strato imbogateste gama de culori si paternuri HIMACS cu noi posibilitati de design: striatiile creeaza geometrie prin structura fluida si aspectul subtil.

Vezi mai mult

Colecția Intense Ultra

In avangarda inovatiei, LX Hausys lanseaza doua produse noi. Primul, HIMACS Ultra-Thermoforming, o formula revolutionara ce impinge limitele modelarii 3D a materialelor solide compozite acrilice la un nou nivel, cu 30% mai multe capacitati termoplastice, devenind astfel cea mai mare inovatie din istoria industriei de compozite de la inceputurile sale din 1967.Al doilea, HIMACS Intense Ultra, combinand astfel caracteristicile a doua lumi disticte: tehnologia culorilor imbogatite si capabilitatea de termoformare in raze stranse.

Vezi mai mult

Vezi toate culorile

Vezi mai mult