Referințe

Referințe
HI-MACS®: Materialul solid cu posibilitati nelimitate in design

Categorii referințe

HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala este un material compozit extrem de versatil datorita proprietatilor care il fac unic: termoformabilitate tridimensionala, imbinari invizibile, suprafata neporoasa omogena si rezistenta ridicata la actiunea chimica, mecanica si termica. Este materialul ideal atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si pentru spatii publice. In aplicatii rezidentialeHI-MACS® poate fi utilizat pentru orice tip de mobilier: de la mobilier bucatarie, insule de bucatarie si mobilier baie, pana la placari de pereti. Chiar si pentru solutii mai simple cum ar fi blaturi de bucatarie, chiuvete bucatarie sau lavoare baie, HI-MACS® se dovedeste a fi cel mai potrivit material datorita usurintei extraordinare in curatare si intretinere. Indiferent de tipul spatiului public, designul si functionalitatea mobilierului trebuie sa se imbine perfect. Fie ca este vorba despre mobilier magazine in diferite galerii comerciale, despre amenajari de birouri sau despre blaturi de bar, HI-MACS®reuseste sa indeplineasca cu succes ambele cerinte.
Este materialul preferat al arhitectilor si designerilor din intreaga lume datorita faptului ca este translucent si termoformabil inclusiv 3D, in ultimii ani tot mai multe proiecte de cluburi,restaurante si receptii fiind realizate din HI-MACS®.
Datorita certificarilor in domeniul medical, HI-MACS® este din ce in ce mai utilizat pentru mobilier medical, clinici de stomatologie, centre de infrumusetare, laboratore si spitale.
Nu in ultimul rand ar trebui mentionate aplicatiile de exterior: datorita faptului ca nu isi schimba culoarea sub influenta radiatiilor UV, este extrem de rezistent la intemperii si actiune mecanica, nu arde, nu scote fum si nu curge in picaturi, o noua categorie de aplicatii ia amploare in ultimii ani: HI-MACS® fatade ventilate, placari pereti de exterior, placari de piscine si mobilier de exterior.