Mobilier fabricat din HI-MACS

Mobilier fabricat din HI-MACS

Mobilierul modern este caracterizat de intersectii neobisnuite de unghiuri ascutite sau forme organice, contraste puternice de culori vibrante, ergonomie si functionalitate ridicata. Pentru a materializa acest concept este de nevoie de un material maleabil care sa se conformeze creativitatii gandirii.

Capacitatea de a fi modelat tridimensional, gravat cu tehnologie CNC, iluminat in masa sau diferentiat si gama variata de culori disponibile transforma HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala in materialul compozit ideal pentru mese, scaune, rafturi, polite, biblioteci, dressinguri, canapele, accesorii, obiecte decorative sau chiar opere de arta.

Si pentru ca este extrem de rezistent la folosinta intensiva, piesele de mobilier vor arata la fel de bine o lunga perioada de timp.

HI-MACS® este un mineral acrilic extrem de versatil datorita proprietatilor care il fac unic:

  • poate fi termoformat tridimensional prin incalzirea placilor si aplicarea lor pe matrite
  • poate fi iluminat cu LED din interior in toata masa cu gama Lucent sau iluminat diferentiat prin gravarea pe fata interioara a oricarei culori solide
  • poate fi imbinat invizibil, rezultand piese de mobilier monolite
  • este extrem de durabil si de rezistent la actiunea factorilor mecanici: HI-MACS®  este omogen si isi pastreaza proprietatile in toata grosimea, astfel ca riscul de ciobituri, zgarieturi, deformare si maturie este redus la minimum
  • se intretine si se curata foarte usor: suprafata lisa neporoasa face ca piatra acrilica naturala sa nu fie afectata de actiunea diferitelor substante chimice (de la mina de pix, vin, ruj si pana la acid sulfuric) si sa fie usor de curatat cu produse clasice.

HI-MACS® este materialul organic care traspune imaginatia in realitate, oferind in acelasi timp longevitate. Folosit independent sau in combinatie cu alte materiale, da nastere unor piese de mobilier cu design spectaculos si ergonomie fara compromis.