Numeroase certificari acorda materialului HI-MACS® note maxime.

Nou!

Obtineti credite LEED pentru proiectul dvs. utilizand gama Eden. Pentru mai multe informatii, cititi reglemetarile din sectiunea ” Norme de mediu”.


Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.


Numeroase certificari recunoscute international garanteaza pentru calitatile deosebite ale materialului solid de noua generatie.
Exceptand cazurile in care sunt alte specificatii, toate testele prezentate mai jos sunt valabile pentru intreaga gama de culori, indiferent […] Mai mult…

Caracteristici și beneficii

Explorează idei noi și nenumărate posibilități

Cea mai avansată tehnologie de fabricare

Materialul este încălzit într-un proces de călire progresivă (cură termică) ce diferențiază HI-MACS de alte materiale minerale și produce un compus nou mai puternic în care orice defecte structurale sunt perfect uniformizate. Această structură îmbunătățită afectează în mod automat calitatea materialului.

Gamă variată de forme

Orice opțiune este disponibilă designerilor pentru a crea frumoase băi, bucătarii, spitale și multe altele cu gama noastră variată de boluri și chiuvete HI-MACS. Perfect coordonate și ideale pentru combinații și asortat, bolurile și chiuvetele garantează un aspect modern (un look modern) care este simplu și ușor de îngrijit.

Regenerabil (care poate fi reînnoit)

Cu proprietățile sale de a fi ușor de întreținut și reparat, indiferent dacă este o zgârietură, o pată sau o fisură, HI-MACS poate fi restaurat la starea sa originală de către un profesionist certificat.

Translucență dramatică

Anumite culori și grosimi HI-MACS manifestă o translucență specială atunci când sunt expuse luminii. Variate texturi și modele pot fi construite pentru a intensifica efectul de translucență HI-MACS.

Sustenabil

HI-MACS susține un Pământ mai verde prin folosirea de materiale sustenabile, procese de fabricație prietenoase mediului (nedăunătoare mediului) și posibilitatea reciclării la sfârșitul vieții materialelor. LG HAUSYS sprijină în totalitate calitatea HI-MACS, motiv pentru care oferim o garanție de 15 ani, transferabilă, în avantajul clienților noștri.

Rezistent

Cu o suprafață mai puternică și cu durabilitate asemănătoare pietrei naturale, HI-MACS face față zgârieturilor de fiecare zi. Dacă din greșeală ai provocat o zgârietură mai puternică, un profesionist instruit poate reface cu ușurinta suprafața HI-MACS mulțumită consistenței sale ne-etanșe.

Design tri-dimensional

HI-MACS se mândrește cu un proces de încălzire și capabilități de formare tridimensională termoplastica simple. Asta permite o mai bună flexibilitate de formare comparativ cu alte materiale convenționale, astfel că idei spectaculoase pot lua repede formă concretă.

Rezistent la foc

Susținut de numeroase certificate care atestă proprietățile sale ignifuge, HI-MACS este ideal pentru locurile în care siguranța este prioritară în alegerea materialelor.

Igienic

Mulțumită impermeabilității sale în ceea ce privește murdărie, bacterii, viruși și nenumărate chimicale, HI-MACS este materialul ideal pentru spitale, cabinete medicale ori laboratoare, precum și pentru toate celelalte domenii unde igiena este importantă.

Spectru nelimitat de culori

HI-MACS oferă practic o gamă nelimitată de culori în toate nuanțele posibile. Mai multe nuanțe sunt adăugate în fiecare an și indiferent ce culoare alegi, HI-MACS rămâne 100% omogen.

Rezistent la apă

Datorită suprafeței sale non-poroase HI-MACS este potrivit pentru zone umede, unde sunt probleme din cauza umezelei, cum sunt băi, bucătarii, etc.

Procesare ușoară

În ciuda faptului că HI-MACS este aproape la fel de robust ca piatra, poate fi prelucrat asemeni lemnului. Folosind unelte specifice de tâmplărie, această suprafață solidă poate fi tăiată, routata sau găurită.

Îmbinări perfecte

HI-MACS permite manipularea în așa fel încât îmbinările sunt invizibile. Integrarea armonioasă permite ca zone întinse să nu prezinte îmbinări sau muchii precum și montarea de chiuvete și boluri la același nivel cu blatul.

Numeroase certificari acorda materialului HI-MACS® note maxime

Ministerul Mediului al Republicii Coreea

desemneaza HI-MACS ® drept un produs prietenos cu mediul datorita demonstratiei angajamentului in privinta responsabilitatii ecologice in activitatile de management al produsului.
Descarcă documentul

Leadership in Energie si Design (LEED)

Este un sistem voluntar standard care certifica inalte performante ale cladirilor, de la Consulatul Statelor Unite pentru Cladiri Ecologice (USGBC). LEED certifica cladiri si sisteme folosind un sistem de acreditare. Folosirea Colectiei Eden de la HI-MACS® face posibila calificarea unei cladiri pentru acreditarea IEQ 4.1 "Materiale si Adezivi cu emisii reduse" (1 punct), acreditare MR 4.1 "Continut reciclat 10%" (1 punct) si MR Credit 4.2 "Continut Reciclat 20%" (un punct in plus pentru acreditarea MR 4.1).

ISO 14001

Gama ISO 14000 vizeaza managementul calitatii mediului. Cea mai populara certificare este ISO 14001. Aceasta incurajeaza minimalizarea efectelor negative cauzate de activitatea umana asupra mediului precum si continua imbunatatire a performantei. Obiectivul este acela de a contribuii la protejarea si la stabilizarea mediului planetei noastre. Acest test certifica faptul ca sistemul de management HI-MACS® in privinta mediului este conform standardelor ISO 14001.
Descarcă documentul

Greenguard

HI-MACS® a fost desemnat de catre Greenguard in Statele Unite drept un "produs cu emisii reduse". Organizatia stabileste standarde in privinta aerului acceptabil respirabil la interior, pentru produsele cu uz de interior, de mediu si pentru cladiri. Obiectivul organizatiei este inbunatatirea sanatatii publice si a calitatii vietii prin programe care ajuta la imbunatatirea aerului respirabil.
Descarcă documentul

CERTIFICAT DE MEDIU PENTRU CLADIRI - Calificativul "Exceptional"

Asociatia Coreana pentru Curatarea Aerului atesta faptul ca HI-MACS® este conform cu regulamentul Corean privind materialele de constructii prietenoase mediului. Acesta analiza se aplica tuturor culorilor mai putin Marmo si Galaxy (deocamdata netestate).
Descarcă documentul

Warrington Fire - clasa O

HI-MACS® a trecut cu succes testl European EN 13501 - Clasa B- s1, d0, echivalentul clasei 0 a certificarii Warrington Fire. Acest rezultat este valabil pentru toate culorile HI-MACS® mai putin Eden, Volcanics, Lucent, Marmo si Galaxy (teste in curs de desfasurare).
Descarcă documentul

DIN 42102-1 - Clasa B1

Clasa B1 certifica faptul ca HI-MACS® este un produs cu inflamabilitate scazuta. Clasa B1 este norma Europeana in privinta rezistentei la foc. Acest test se aplica urmatoarelor game: Solids, Lucent, Sand & Pearl, Granite, Quartz, cu grosimea de 12mm.
Descarcă documentul

LNE - clasa M1

LNE testeaza reactivitatea la foc a unui material. Clasa M1 certifica faptul ca HI-MACS® FR are avantajul unei ridicate rezistente la foc. Acest material este recomandat in special in Franta.
Descarcă documentul

IMO MED - Modulele B si D

MED semnifica Directiva pentru Echipamente Marine. Ambele module sunt extrem de importante pentru industria constructiilor navale intrucat sunt obligatorii pentru fabricarea materialelor folosite. IMO B se refera la rezistenta la foc a materialelor in sine si certifica faptul ca materialul are o scazuta propagare a flacarii si nu produce cantitati mari de fum sau substante toxice in urma arderii. Modulul D se refera la capacitatea de productie per total si verifica, printre alte procese de productie, sistemele de management utilizate.
Descarcă documentul

ETA

Fixat cu insertii Keil si cu o structura BWM, fatadele HI-MACS® de S728 - Alpine White au trecut cu succes testele ETA (Conventia Tehnica Europeana).
Descarcă documentul

NSF

Standardele NSF sunt norme general acceptate pentru o gama larga de industrii si domenii legate de sanatatea publica. Acestea includ tratarea apei potabile si contactul cu materiale, fabricarea de echipament pentru industria alimentara, etc. NSF recunoaste ca HI-MACS® este conform regulamentelor sale.
Descarcă documentul

LGA Testat Igienic

Necesar in spitale si medii unde igiena este critica, LGA evalueaza usurinta in curatare, rezistenta impotriva bacteriilor si a fungiilor si claseaza produsul din punctul de vedere al igienei. Datorita suprafetei non-poroase, HI-MACS® a fost aprobat pentru sigiliul LGA "testat igienic".
Descarcă documentul

ISO 9001

ISO 9001 criteria can guarantee the following points: • The whole fabrication process, ensuring a good product quality • Quality control, with an appropriate corrective procedure, when needed and regular control of quality control procedures. • Process, which aims to continuously improve global efficiency
Descarcă documentul