Colecția Tzero Table. Noua colecție de mese cu blaturi din Hi-Macs.

Franco Eccel prezintă „Masa Tzero – noua colecție de mese cu blaturi din HI-MACS„, o colecție de mese bucătărie, mese de cafea, blaturi de bucătărie și articole pentru baie din HI-MACS Natural Acrylic Stone, care sunt complet personalizabile din punct de vedere al dimensiunii și formei.

Caracteristica cea mai notabilă a meselor Tzero este fabricația completă din material reciclat. Acestea sunt create din resturi de materiale prelevate din locurile de proiecte arhitecturale majore, care apoi au o a doua viață sub formă de piese deosebit de unice și individuale, cu o abordare clară ce include caracteristici de artă și design. O notă specială este reprezentată de modelul „fragmentat”, de originea sa și de conceptul de bază al proiectului, precum și de adezivii în culori contrastante care, în felul artei japoneze de Kintsugi, evidențiază în mod clar fracturile dintre elementele individuale și articulațiile lor.

În culorile galben, portocaliu și albastru, precum și roșu, alb, gri și negru, piesele HI-MACS sunt asamblate ca un Lego într-un design logic / geometric, folosind o cromatică armonios echilibrată.

Aceste elemente deliberat discordante sunt susținute de picioare estetice și minimaliste disponibile în finisaje de fag, crom sau satin, lac alb sau negru. HI-MACS este de fapt extrem de rezistentă in aplicațiile de exterior, foc, impact și zgârieturi, iar datorită lipsei de pori de pe suprafața materialului, murdăria, umiditatea, mucegaiul și bacteriile nu se pot acumula.

Acest finisaj inovator, ecologic și personalizabil oferă oportunități pentru industria suprafețelor solide și pentru cele mai creative proiecte de design interior.

Galerie foto

Proiecte similare