Bucătării

HI-MACS în bucătărie

Posibilități infinite de design

Datorită unei palete largi de culori, posibilității de termoformare, proprietății de a se îmbina invizibil și translucenței, HI-MACS oferă o infinitate de posibilități chiar și pentru cele mai ambițioase proiecte de design.

HI-MACS - material robust și durabil

Zonele supuse la trafic intens și utilizare zilnică, cum sunt blaturile de bucătărie, reclamă un material foarte durabil și funcțional. Din fericire, HI-MACS nu are probleme cu îndeplinirea acestor deziderate.

Ușor de întreținut

Materialele ideale sunt acelea care necesită mentenanță minimă sau chiar zero. HI-MACS face parte din această categorie. Nu se pătează, nu se zgârie, nu se murdărește.

Garanție

Loialitatea este răsplătită pe termen lung. HI-MACS împreună cu fabricatorii autorizați și membrii Quality Club oferă 10 ani garanție.

Ușor de curățat

HI-MACS este un material complet omogen. Neavând pori în care să se acumuleze murdăria, poate fi curățat cu detergenți uzuali cumpărați de la supermarket.

Igienic

HI-MACS este un material care deține certificări pentru igienă (NSF). Pentru acest motiv, HI-MACS este un material foarte potrivit pentru bucătării, spații de alimentație publică și domeniul HoReCa.

Gamă largă de chiuvete turnate

Chiuvetele HI-MACS sunt fabricate folosind o tehnologie de turnare de înaltă calitate. Indiferent ce produse alegi din colecția noastră extinsă, acestea pot fi ușor combinate între ele. Toate chiuvetele HI-MACS se îmbină invizibil cu blatul de lucru. Modelele speciale, la comandă, sunt de asemenea o opțiune.