Insula de bucatarie spectaculoasa fabricata din HIMACS. Marbella Cool Blue Villa.

Firma olandeza de arhitectura 123DV a fost angajata pentru a finaliza aceasta impresionanta casa de familie situata pe Costa de Sol din Spania. Bucataria open space care este conectata natura prin suprafete vitrate, cu vedere panoramica la piscina, are ca piesa centrala o insula de bucatarie impresionanta intr-un design geometric, fabricata din HIMACS.

Cool Blue, proiectat de firma de arhitectura 123DV, este atat un refugiu de lux in care rezidentii sai se pot conecta cu Marea Mediterana, cat si o vila moderna spectaculoasa care se intinde pe 620 de metri patrati. Propietarii au dorit o locuinta care sa se incadreze in peisajul mediteranean, o provocare pe care 123DV a intampinat-o instaland pereti largi de sticla si un canal de apa impresionant care strabate ambele etaje ale casei.

Interiorul este dominat de o estetica moderna, prezentand in mod proeminent culoarea alba in mobilierul si peretii sai, pentru a-i amplifica luminozitatea si spatiul. Folosirea placarilor cu furnir de nuc baituit cafea pe anumiti pereti iluminati din spate contrasteaza cu albul, la fel ca si scarile din hol, unde designerii de interior au sa utilizeze placari de pereti cu HIMACS. Insula de bucatarie  domina open space-ul bucatarie living, si a fost realizata  din HIMACS de fabricatorul  olandez Culimaat. Dimensiunile si forma geometrica subliniaza estetica moderna, luxoasa a locuintei. “ Principalul punct de atractie este incontestabil insula de bucatarie, fabricata din HIMACS, un material robust, premium. Forma sa triunghiulara il transforma in legatura perfecta intre mobilierul de bucatarie si fatada de sticla”, explica 123DV.

Chiuveta fabricata tot din HIMACS, se imbina invizibil cu blatul de lucru sii o plita ceramica integrate perfect in structura sa, aceasta insula de bucatarie este combinatia ideala de design si confort, cu o varietate de optiuni de depozitare ascunse. La fel, mobilierul de bucatarie cu fronturi de furnir din spatele insuleieste prevazuta cu electrocasnice incorporate, imbunatatind fluxul in camera si sporind senzatia de spatiu. Placarile de pereti cu panouri de furnir se extind in celelalte incaperi si chiar in subsol, oferind continuitate interiorului casei.

Blatul din HIMACS, material compozit acrilic de ultima generatie, fabricat si instalat de expertul olandez Culimaat, a fost alegerea ideala pentru acest spatiu, garantand igiena si siguranta maxima, fiind un material cu lunga durata in utilizare. Pentru ca bucataria este o zona in care se manipuleaza alimente si in care igiena este primordiala, suprafetele cu imbinari invizibile ale HIMACS previn raspandirea germenilor, virusilor si bacteriilor, este  de asemenea,  materialul impermeabil  la apa si substante chimice, rezistenta la caldura si foarte durabil.

Designul insulei, format din linii geometrice, este in perfecta armonie cu amenajarea bucatariei, creand o camera a carei spatialitate atrage atentia. Caracteristici precum chiuveta si plita ceramica sunt integrate perfect in structura centrala, in coordonanta cu estetica curata si minimalista urmarita de 123DV in acest proiect.In plus, utilizarea peretilor de sticla aduce in spatiu o lumina naturala fara precedent si conecteaz la mediul natural in jurul vilei.

Aceasta casa a fost conceputa pentru confortul maxim al rezidentilor sai: toate dispozitivele sale tehnice pot fi operate de smartphone-uri sau tablete. Acestea include lampile de pe fatada, care  stralucesc prin fante verticale, producand o senzatie calda si primitoare. Vedeta incontestabila a spectacolului de afara este piscina mare cu colturi transparente care se imbina perfect cu caracterul mediteranean al acestei vile uimitoare.

Galerie foto

Alții au căutat: insula bucatarie, mobilier bucatarie, blat din HIMACS, placari pereti HIMACS, placari pereti furnir, bucatarie HIMACS.

Proiecte similare