O bucătărie din HI-MACS cu design minimalist de vis în casa Nook, Londra

Proiectul de a transforma o bucătărie mică, întunecată, într-un spațiu larg, luminat natural, cu o zonă de luat masa care se deschide spre grădina casei, parea simplu atunci când a fost solicitat firmei de arhitectură Studio 163. Dificultatea reală a lucrarii a fost transformarea unei camere inguste, într-o zona de living-dining, generoasa si luminoasă, cu puține modificări la exteriorul clădirii. Designul original al fatadei a trebuit sa fie pastrat, deoarece stilul arhitectural Art Deco este pronuntat in aceasta parte a Londrei.

Ideea Studio 163 este de a se extinde in lateralul casei si de a adauga o ferestra la fatada din spate, creand un parter mai mare cu o noua zona polivalenta. Pentru a maximiza spatiul disponibil, in deschiderea ferestrei au fost create diferite modalitati de utilizare, cum ar fi un loc de lectura, un loc de depozitare sau un spatiu de a te bucura de mic dejun. Pentru a da impreasia ca incaperea este una larga si luminoasa, utilizarea unei scheme de culori neutre cu albul ca nuanta dominanta si alegerea corecta a materialelor, cum ar fi suprafata solida HIMACS, sunt importante.

HIMACS material compozit acrilic a fost ales in fabricatia bucatariei – blat insula, blat bucatarie si chiuvete – datorita durabilitatii si rezistentei la actiunea mecanica. “Proprietarii au ales deja HIMACS pentru alte proiecte, asteptarile lor fiind intalnite, acestia dorind sa il mai foloseasca din nou in casa lor”, a evidentiat un purtator de cuvant al Studio 163.

Mai mult, materialul este perfect pentru bucatarie, unde igienizarea este importanta, datorita proprietatii materialului de imbinare invizibila. Suprafata sa complet omogena faciliteaza curatarea si intretinerea, prevenind acumularea de murdarie si acumularea de bacterii.

 

Galerie foto

Alții au căutat: bucatarie din HIMACS, blat insula, blat bucatarie, chiuvete, HIMACS material compozit acrilic.

Proiecte similare