Magazine si spatii comerciale

HI-MACS: design și funcționalitate în spații comerciale

HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala, un material compozit de ultima generatie, a devenit unul dintre cele mai cautate produse pentru amenajari magazine. HI-MACS® este preferat atat de arhitecti, cat si de beneficiari datorita cerintelor impuse de mobilier comercial pe care le indeplineste cu succes: posibilitatile nelimitate in design si proprietatile functionale deosebite.

Termoformarea tridimensionala, imbinarile invizibile, gravarea si iluminarea cu LED sunt caracteristici care permit obtinerea oricaror forme capabile sa evidentieze produsele si specificul fiecarei marci. Mai mult decat atat, HI-MACS® este materialul ideal pentru asemena spatii care sunt supuse traficului intens, fiind extrem de rezistent la actiunea mecanica, usor de intretinut si de curatat cu produse obisnuite. Dupa ani de zile, in cazul unor zgarieturi, ciobituri sau matuiri care pot aparea in zonele cele mai expuse precumblat receptie, blat masa sau tejghea, remedierea are loc la fata locului prin simpla slefuire.

Se pot realiza solutii complete personalizate pentru mobilier spatii comerciale, sau doar piese reprezentative precum receptii,insule magazin sau gondole intr-o gama variata de culori si texturi (peste 90).

Datorita suprafetei omogene si neporoase, HI-MACS® este perfect adaptat si specificului unor rafturi comerciale, rafturi magazin sau polite care trebuie sa fie atat rezistente, cat si lise, lucioase si placute la atingere.

Nu in ultimul rand trebuie mentionat ca piatra acrilica naturala poate fi folosita pentru portaluri de vitrine magazin si pentru placari interioare sau exterioare, fiind extrem de rezistenta la intemperii si la raze ultraviolete.

Postari recente referinte