Băi

HI-MACS în baie

Datorita proprietatilor unice: termoformare inclusiv 3D, translucenta, usurinta in prelucrarea CNC, imbinare invizibila (seamless), HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala a devenit materialul compozit preferat al arhitectilor si designerilor atunci cand se doreste o amenajare de baie sau spa emotionala.

HI-MACS® permite realizarea la comanda, dupa cerintele spatiului si preferintele clientului, de blaturi baie si lavoare cu design simplu, minimalist, in care accentul este pus pe liniile drepte, “curate”, functionalitate si eleganta. Pentru aceste proiecte, HI-MACS® fabrica o gama larga de chiuvete de baie si lavoare de serie. Cele 90 de culori si paternuri in care se fabrica permit insa executia la comanda de ansambluri blat material compozitchiuveta compozit in orice combinatie cromatica, dintr-o bucata cu imbinari invizibile, extrem de rezistent la actiune mecanica (zgarieturi, matuiri), chimica si termica.

Deoarece nu este afectat de apa si caldura, se pot realiza practic orice elemente pe care clientul sau arhitectul le doreste intr-o baie sau centru spa: placari de pereti si glafuri, cabine de dus, cazi de baie si cadite de dus, placari si banchete de sauna, blat bar pentru spa, carosari de piscine si chiar accesorii de baie (suporti de prosop, de hartie igienica, polite, corpuri de mobilier de baie etc).

Un blat acrilic este si extrem de igienic, avand certificari antibacteriene (se utilizeaza in sali de operatie) datorita structurii omogene si neporoase. Nu in ultimul rand, ar trebui mentionata intretinerea de zi cu zi a unui blat compozit cu detergenti uzuali cumparati de la supermarket. Aceste proprietati recomanda materialul si pentru baile din spatiile publice, unde se pot realiza blaturi de dimensiuni mari cu lavoare imbinate invizibil, facand curatarea foarte usoara.

Mobila pentru baia dumneavoastra se poate transforma intr-o amenajare spectaculoasa prin efectele de translucenta si prin modelarea la cald in orice forma tridimensionala. Spre exemplu, blaturile pot fi gravate la interior cu modelele pe care le doriti si iluminate cu LED, lumina trecand diferentiat prin suprafata.

Alegand HI-MACS®Piatra Acrilica Naturala pentru amenajarea baii, saunei sau piscinei va veti bucura ani la rand de proprietatile unice ale unui produs cu adevarat premium.