Swan Lake Villa baie copil amenajare completă

Cea de-a doua baie din Swan Lake Villa poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt: impecabil. S-a dorit un spațiu perfect igienic și ușor de curățat de aceea soluția aleasă a fost materialul compozit HI-MACS®, atât pentru realizarea mobilierului, cât și pentru placarea pereților.

Contrastul cromatic se realizează la nivelul mobilierului. Fiind vorba despre baia copilului au fost folosite nuanțe pastelate pentru realizarea fronturilor mobilierului fiind folosit MDF vopsit cu finisaj extramat supercoat. Aspectul curat este păstrat prin folosirea mânerelor în cant ce ies în evidență prin vopsirea lor într-o nuanță diferită de cea a fronturilor.

În ceea ce privește carcasa mobilierului, blatul și lavoarul, acestea sunt realizate din material compozit HI-MACS®. Proprietățile sale igienice și impermeabilitatea sa îl fac materialul ideal pentru astfel de aplicații. Mai mult decât atât, prin termoformarea materialului compozit a putut fi obținut un mobilier cu linii curbe, iar efectele de translucență specifice materialului au permis crearea oglinzii cu iluminare perimetrală.

Pentru placarea pereților a fost folosit de asemenea materialul compozit HI-MACS®. Lipsa rosturilor de îmbinare crează o suprafață continuă și ușor de curățat și oferă în același timp un aspect imaculat. Pentru a fi în ton cu mobilierul au fost folosite inserții de HI-MACS® Banana, Lemon Squash, Light Green și Gray ce dau un aer vesel întregii amenajări.

Designul radiatorului port prosop este în deplin acord cu restul amenajării utilizându-se de asemenea inserții din HI-MACS®. Realizat din HI-MACS® Alpine White cu inserții similare placării pereților, acest radiator este dotat cu o spirală de cupru cu putere calorică ridicată, ce asigură confortul termic.

“Când vorbim despre amenajarea unui spațiu folosit de copii vorbim în primul rând despre un joc, în cazul de față un joc de culori și forme. Am folosit nuanțe pastelate ce înveselesc atmosfera, iar pentru a ieși din tiparul băilor clasice am folosit materialul compozit HI-MACS pentru placarea pereților. HI-MACS a oferit un aspect imaculat și omogen camerei, dar ne-a dat și libertatea de a ne juca cu formele mobilierului.” Adriana Tihon | Atvangarde Design Team.

Galerie foto

Proiecte similare