HI-MACS material certificat pentru domeniul medical

HI-MACS - material certificat pentru domeniul medical

Facilitatea medicala moderna este un mediu in care standardele nu sunt ridicate doar pentru confort si igiena, ci si pentru estetica. Materiale compozite cu proprietati igienice uimitoare si cu rezistenta ridicata la agenti patogeni si la chimicale sunt indispensabile. HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala este materialul solid care indeplineste cu desavarsire aceste criterii. Mai mult, confera designerilor posibilitati nelimitate de creare a unor spatii sanitare atractive.

Fiind impermeabil la bacterii, virusi si nenumarate substante chimice, HI-MACS® poate fi folosit in spitale, clinici si laboratoare. Intrucat permite imbinari invizibile chiar si la ansambluri de tipul blat compozitchiuveta compozit, blat baiechiuvete baie si are o suprafata non-poroasa, el este potrivit pentru universitati si institutii medicale.

Datorita incredibilei sale versatilitati, piatra acrilica naturala poate fi folosita si in cabinete medicale, cabinete stomatologice,receptii, bai si blocuri operatorii. Orice blat de lucru folosit in mobilier medical, de la blat receptie si pana la blat masaoperatie, poate fi reconditionat dupa ani de folosire la fata locului prin simpla slefuire. O alta categorie unde HI-MACS® se evidentiaza prin finisaje elegante, translucenta si formabilitate nelimitata este cea de mobilier farmacie.

In plus fata de proprietatile sale intrinseci care indeplinesc cerintele stricte din domeniul medical, HI-MACS® integreaza intr-un singur produs majoritatea avantajelor conferite de materialele traditionale precum piatra, sticla, otelul, mdf-ul sau palul melaminat. Prin urmare, aplicatiile in care poate fi folosit sunt nenumarate. O scurta trecere in revista a acestora include: laborator de productie farmaceutica, radiologic, de analiza a sangelui sau centre de cercetare biotehnologica; blocuri operatorii, spitale, clinici, cabinete; producator de aparatura medicala.

Maleabilitatea, gama vasta de culori si modele texturate in care este disponibil mineralul acrilic deschid posibilitati nelimitate pentru personalizarea mobilierului. Printr-o mobila la comanda care sa imbine armonios functionalitatea si designul se pot crea spatii primitoare intr-un mediu steril pe care atat personalul laboratorului, medicii, cat si pacientii le vor indragi imediat.

Alegand HI-MACS® pentru domeniul medical va veti bucura de un produs durabil cu o garantie de pana la 10 ani, ale carui proprietati igienice au fost certificate de un laborator independent ca fiind in concordanta cu normele internationale LGA si NSF.