HI-MACS® in CardioCentrum din Dusseldorf

Bulevardul Konigsalle din centrul orasului Dusseldorf nu este cunoscut doar pentru magazinele de lux din zona, ci si pentru clinicile medicale ce isi au sediul aici. Koblick, faimoasa cladire de birouri situata in extremitatea sudica a bulevardului este locul in care clinica CardioCentrum isi are sediul, iar agentia de design Wuppertal a fost cea care a proiectat amenajarea pentru cei 750 mp, incorporand in proiectul de amenajare materialul compozit HI-MACS® pentru realizarea mobilierului clinicii.

Designul mobilierului realizat din HI-MACS® urmareste linia curba a cladirii, bazandu-se pe suprafete inclinate in unghiuri de opt grade. Astfel, muchiile mobilierului din salile de consultatie, in birourile doctorilor, in sala de asteptare si de receptie contin suprafete inclinate la opt grade. HI-MACS®, materialul ce are in compozitie 70% minerale naturale, 25% rasina acrilica si 5% pigmenti naturali, poate fi termoformat cu usurinta, avand in acelasi timp o suprafata non-poroasa, omogena, cu imbinari invizibile.

Materialul compozit HI-MACS® a fost ales pentru acest proiect atat din considerente estetice, cat si din considerente igienice, HI-MACS® satisfacand chiar si cele mai exigente cerinte de igiena. Acest material este ideal pentru clinici si aplicatii in domeniul medical unde trebuie intrunite cele mai inalte standarde cand vine vorba de igiena, acesta fiind aseptic, usor de curatat si resizstent la multe substante chimice.

Utilizarea materialului compozit HI-MACS® a condus la o amenajare plina de caldura, un spatiu primitor ce reasigura pacientii ca au pasit intr-un mediu profesionist.

Galerie foto

Alte proiecte