HoReCa

Aplicații HoReCa

Blat recepție HI-MACS

Recepția unui hotel este expusă zilnic agresiunii mecanice, zgârieturilor, mătuirii, decolorării și petelor. HI-MACS® este un material extrem de rezistent la agresiune mecanică și chimică. De asemnea, a trecut cu succes teste de impact cu bile de oțel. Materialul nu se decolorează și nu este afectat de agenții de curățare chimici.

Front recepție HI-MACS

Forme curbe, organice, translucență, prelucare CNC, intarsii de lumină, îmbinări invizibile, toate într-un singur material. Toate aceste proprietăți fac ca materialul să fie foarte versatil, oferind posibilități de design care sunt imposibil de realizat cu materiale tradiționale.

Blat insule autoservire

Linii de autoservire în restaurante cu design spectaculos. Materialul este inert termic, putând fi utilizat cu succes pentru blaturi calde/reci linii autoservire. Dacă după ani de utilizare apar zgârieturi sau mătuiri, acestea pot fi foare ușor remediate printr-o simplă șlefuire și va arăta ca în ziua cumpărării.

Blat masa restaurant, fast-food, cafenea, bistro HI-MACS

Pe lângă igiena sporită și rezistență excelentă la agresiuni mecanice și chimice, omogenitatea materialului îi conferă o suprafață foarte plăcută la atingere. Pentru efecte spectaculoase se pot folosi inserții de lumină, forme fluide și îmbinări ale diferitelor culori ale materialului.

Blaturi bai compozit HI-MACS

Materialul este omogen, cu certificări dure de igienă (este certificat pentru săli de operație) și se curăță cu detergenți uzuali. Suprafața fiind neporoasa, curățarea și dezinfectarea se realizează foarte rapid, câștigând aprecierea hotelierilor.

Lavoare baie compozit HI-MACS

Gamă extinsă de modele chiuvete baie și lavoare de serie, dar și posibilități de design de produs. HI-MACS® permite realizarea de blaturi compozit și chiuvete la comandă pe orice formă și dimensiuni.

Placări de pereți cu HI-MACS

În holurile de acces, în băi, în spațiile publice, nu va mai trebui să zugrăviți. Materialul se spală foarte ușor cu detergenți uzuali și se îmbină fără rosturi în care să se adune mizeria.