Un amestec de design și măiestrie într-o brutărie belgiană. Mobilier din HIMACS.

In colaborare cu studioul de design interior Kletz, cunoscutul brand Aerts Speculaas si-a renovat magazinul din Lokeren, Belgia. Rezultatul final fiind mobilier brutarie fabricat din HIMACS ce ofera un spatiu luminos cu aer mediteranean care pastreaza originalul acestei afaceri de familie deschisa in 1913.

„Nimeni nu a spus ca modernitatea este incompatibila cu traditia” a fost motto-ul Aerts Speculaas , iar designerii de la Kletz Studio au acceptat provocarea de a oferi brutariei o schimbare care sa-i sustina istoria si personalitatea.

Designerii de interior responsabili pentru toate aspectele proiectului de la conceptul initial pana la livrarea finala, s-au concentrat pe “demonstrarea puterii combinarii unui design atractiv cu materiale potrivite pentru a obtine aspectul unui spatiu modern, dar traditional.“ Acest omagiu adus mostenirii brutariei si culturii originilor sale este vizibil in tejgheaua construita din HIMACS, care are forma unui speclaas belgian, un fursec servit in mod traditional e Craciun.

Pentru a mari lumiinozitatea si spatiul brutariei, Keltz a folosit HIMACS Alpine White, a carui eleganta si puritate confera tejghelei importanta pe care o merita. Designul tejghelei din compozit este caracterizat de colturi rotunjite si margini netede, iar utilizarea pietrei acrilice HIMACS ajuta la crearea unei senzatii de caldura si deschidere, explica designerii.

In timpul renovarilor, prioritatea a fost asigurarea faptului ca vitrina centrala va pune in valoare produsele Aerts Speculaas, maximizand in acelasi timp igiena, calitati pentru care HIMACS este solutia ideala, datorita suprafetei uniforme, imbinarilor invizibile, rezistenta la zgarieturi si murdarie.

Designerii au dorit sa sporeasca senzatia de spatiu, sa puna in valoare produsele ca sa atraga atentia consumatorilor asupra produselor: minimalismul magazinului pe scara larga a culorii alb ofera o contrabalansare fata de rafturile in stil industrial, intr-un amestec perfect intre clasic si contemporan.

Aceasta combinatie de strategie de vanzare cu design inteligent se extinde pana la marginea din jurul tejghelei proiectata din HIMACS Sky Blue din colectia Solids, a carei forma curgatoare imbratiseaza forma tejghelei. Aceasta caracteristica este convenabila pentru clienti dar garanteaza si un spatiu igienic, placut din punct de vedere estetic, durabil si usor de intretinut.

In plus, utilizarea acestei nuante izbitoare contribuie la scopul de a imbina un stil modern, mediteranean, cu caracterul traditional colorat al placilor de pe podea, care reprezinta o intoarcere la primele zile ale acestei afaceri de famillie.

Aters Speculaas opereaza in Belgia din 1913. Afacerea a inceput ca o brutarie de familie in Sombeke, in partea flamanda a tarii. Incetul cu incetul, compania a inceput sa se specializele in productia la scara mica de specuaas, o prajitura traditionala de Craciun, care de atunci a devenit produsul sau emblematic.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier din compozit, tejghea cu forme curbe, mobilier bucatarie, blat bucatarie, blat compozit, blat curb, tejghea servire patiserie, mobilier patiserie.

Proiecte similare