HI-MACS – Transparenta si fluiditate in amenajarea TrickShot Promenada

Amenajarea unui spatiu destinat relaxarii si petrecerii timpului liber presupune o atentie deosebita acordata detaliilor. Un astfel de spatiu trebuie sa aiba un design atragator care sa contribuie la starea de buna dispozitie a clientilor. Deschis in incinta centrului comercial Promenada la inceputul lunii mai 2014, TrickShot se intinde pe o suprafata de 1600 mp fiind un spatiu multifunctional, prietenos si elegant deopotriva.

Cele doua corpuri de primire a clientilor, receptia si barul, sunt realizate din HI-MACS® Alpine White. Prin termoformarea materialului compozit au fost create elemente curbate ce dau fluiditate intregii amenajari. Mai mult decat atat, deoarece materialul compozit HI-MACS® permite imbinari invizibile, corpurile par turnate dintr-o bucata chiar daca lungimea barului este de 11 m, iar cea a receptiei de 17 m. Atat receptia cat si barul sunt gravate la interior si iluminate cu LED-uri cu lumina calda, creandu-se astfel un efect spectaculos de translucenta prin care se semnaleaza destinatia fiecarei zone.

Utilizarea materialului compozit in acest proiect a avut atat beneficii estetice, cat si functionale. Blatul barului si blatul receptiei sunt zone intens utilizate, iar piatra naturala acrilica HI-MACS®, datorita suprafetei non-poroase si omogene s-a dovedit a fi materialul ideal pentru realizarea lor. Blatul din material compozit este foarte rezistent la zgarieturi si la utiilizare intensa, el fiind si foarte usor de intretinut. Deoarece materialul compozit este impermeabil el este utilizat cu succes in realizarea blaturilor pentru baruri.

Pentru realizarea spatiilor de depozitare din spatele barului a fost utilizat pal Arlington, iar retrobarul este personalizat cu rafturi ce aduc aminte de triunghiurile specifice cluburilor de biliard, acestea fiind realizate din pal vopsit alb lucios.

Materialul compozit HI-MACS® este prezent si in bai, lavoarul si blatul din piatra acrilica naturala HI-MACS® fiind alegerea perfecta datorita gradului ridicat de igiena pe care acest material il prezinta.

“Conceptul TrickSHOT a pornit de la idea de a imbina frumos spatii cu functiuni diferite, diversificate, pornind de la o bucatarie profesionala de restaurant si pana la un „bowling-alley” cu un look american din anii ’60 sau un club de biliard cu accente englezesti. Am apelat la transparenta si fluiditate in amenajare, fara sa neglijam linia moderna, „curata”, a Mall-ului Promenada.”  spune Sebastian Mindroiu de la Pick Two, studioul care a realizat proiectul de amenajare.

Galerie foto

Proiecte similare