Un bar din HIMACS maiestuos pentru Roeder Champagne

Vinurile produse de Louis Roederder, una dintre cele mai mari crame de sampanie administrate de o familie, sunt rodul unei combinatii de echilibru, traditie si talent.

Pentru noua sala de degustare a lui Roederder, firma APB-INGENIERIE, care a fost responsabila de proiect in parteneriat cu decoratorul de interior Alexandra Kalinine si desingerul Thomas Beauclair au inrolat serviciile producatorului de mobila Kieffer Menuiserie pentru a construi barul. In proiectarea barului, a fost ales  materialul care integreaza estetica traditionala si cea moderna, HIMACS

Cand pui piciorul in sala de degustare, te regasesti intr-un spatiu inundat de lumina si puritate cristalina, cu barul din HIMACS plin de prestanta in forma de potcoava, ocupand centrul scenei intr-un amestec subtil de alb, gri si auriu.Potrivit Kieffer Menuiserie, HIMACS  a fost alegerea perfecta, datorita calitatilor sale, omogen, finisajul neted, termoformabilitatea in forme 3D cu raze stranse si asamblarea cu imbinari.

Barul din himacs arata ca si cum a fost creat dintr-un singur bloc, incluzand nu numai blatul din compozit fabricat din acelasi material cat si fronturile si partile laterale. Decoratiile delicate din alama inconjoara partea exterioara a blatului  din HIMACS, intr-un contur elegant in jurul sticlelor de sampanie ale cramei. Chiuveta, dulapurile si frigiderele se potrivesc perfect in spatele barului, fara discrepante estetice.

Cea mai mare provocare pentru realizarea mobilierului de bar a fost fabricarea formei rotunjite, conice, care a necesitat crearea de matrite potrivite pentru a modela materialul. Frontul cu imbinari invizibile, completeaza barul si aspectul sau ca un element monorific fabricat dintr-o bucata.

Pentru Kieffer Menuiserie, “acest mobilier ho-re-ca a cerut o mare precizie pentru a produce un rezultat care sa fie in concordanta cu imaginea lui Roederer. Fiecare piesa din HIMACS a fost necesar sa fie prelucrata, termoformata si asamblata cu cea mai mare atentie la detalii, astfel incat sa obtina un finisaj impecabil.”

HIMACS este materialul ideal pentru aceasta locatie cu trafic intens, si mai ales pentru suprafetele utilizate frecvent, unde nu se poate face niciun compromis in ceea ce priveste igiena si curatenia. HIMACS este deosebit de robust, durabil, rezistent la pete si usor de curatat, calitati care il protejeaza de ravagiile de trecerea timpului.

Aceast bar din himacs cu forme curbe, cu liniile sale curate, finisajul complet neted si senzatia matasoasa se imbina perfect cu restul incaperii, facand ecou piesele lucioase cu incrustratii de alama care reproduc monograma Roederer, precum si afisajele care prezinta de asemenea, elemente din alama.

Galerie foto

Alții au căutat: blat curb, bar din compzit 3D.

Proiecte similare