Hi-Macs vă invită la BIFE-SIM 2016

Între 14 și 18 septembrie 2016 Hi-Macs România este prezent la BIFE-SIM în standurile următoare:

Mobella, Hala C4-C5, stand 38;

Global Design, Hala C4-C5, stand 39.

Acolo puteți admira noile culori Hi-Macs 2016, Gama Lucia, Ice Queen, Shadow Queen, Star Queen, Red Quinoa și Lentil create de Marcel Wanders.

Tot acolo vor putea fi găsite și noile lavoare de baie disponibile sub formă pătrată, rectangulară sau rotundă, special create pentru a putea fi montate atât pe blat, cât și sub blat îmbinate invizibil cu acesta.

Numărul mare de calități intrinseci ale materialului îl fac ideal atât pentru interior, cât și în aplicații arhitecturale de exterior cum ar fi placări de pereți și fațade, scări, dar și blaturi de bucătărie și baie, mobilier rezidențial, mobilier pentru spații publice, baruri, recepții, birouri, etc.

Hi-Macs este un material de înaltă performanță produs de LG Hausys după cea mai nouă tehnologie de fabricație. Este un material omogen, non-poros, se îmbină invizibil, este transulcent și termoformabil, nu își modifică culoarea sub acțiunea razelor UV și deține numeroase certificări în termeni de igienă, rezistență la foc, rezistență la schimbarea culorii sub activitatea razelor UV și de mediu.

Hi-Macs este distribuit în România de Atvangarde Technology.

 

Alte proiecte