HIMACS adauga noile culori Aurora in colectia Marmo

Inspirata din frumusetea inegalabila a Luminilor Nordice, cunoscute si drept Aurora Boreala, noile culori Aurora din gama HIMACS Marmo, evoca estetica marmurei, cu intense, dar totusi subtile umbre de-alungul venaturilor. Tonurile sunt concepute incat sa exprime fluiditatea cerului si frumusetea naturala cu efecte semi-translucide, permitand designerilor sa experimenteze, intr-un mod creativ si aducand frumusetea naturala atat in proiectele lor, cat si in locuintele oamenilor. HIMACS introduce astazi  12 culori Aurora in colectia Marmo, exinzand tot mai mult versatilitatea acestei serii.

Combinand caracterul practic si estetica cu magia naturii si proprietatile HIMACS, anume material compozit acrilic de ultima generatie, imbinari invizibile, poate fi termoformat pentru a crea diferite modele curbate si suprafete netede, foarte usor de curatat si intretinut in exploatare. Aceasta colectie se adreseaza atat proiectelor rezidentiale cat si celor comerciale, cum ar fi blaturi de bucatarie, blaturi de baie, placari de pereti, mobilier receptie, mobilier pentru magazine, baruri, etc. Reperele noii colectii includ Calacatta Luna, cu nervuri distincte si Aurora Frost, cu proprietati eterice semi-translucide, rezultand o serie actualizata cu detalii pentru fiecare schema si fiecare estetica de design.

Galerie foto

Alții au căutat: blat Aurora, blat HIMACS, blat bucatarie, translucenta, imbinari invizibile, blaturi de bucatarie, blaturi de baie, placari de pereti, mobilier receptie, mobilier pentru magazine, baruri.