HIMACS lansează 5 noi lavoare, îmbinând estetica cu designul inclusiv.

Când vine vorba de planificarea, proiectarea sau construirea unei băi, fie că este vorba de sectorul casnic, al retailului, al ospitalității sau al asistenței medicale, este important să luați în considerare toate aspectele.
Aceasta înseamnă crearea unei compozitii care este ultra-igienică, ușor de curățat, elegantă și continua asigurându-se ca aceasta corespunde pentru utilizatori atât acum, cât și în viitor.
Având în vedere acest lucru, HIMACS este mândru să anunțe lansarea a cinci noi modele de lavoare de baie, ce oferă soluții creative pentru planificatorii de băi, specificatori și arhitecți, inclusiv două pentru design inclusiv. Noile bazine includ modele HIMACS PRM (persoane cu mobilitate redusa) ce răspunde cererii de design inclusiv, îmbinând stilul cu caracterul practic, vizat utilizatorii cu mobilitate redusă, precum și gospodăriile multi generaționale.

Noul lavoar HIMACS CB4628 prezentat mai sus face parte din seria PRM împreună cu noul model CB5530 de mai jos și ambele sunt un bazin deosebit de puțin adânc, cu un design care permite utilizatorilor de scaune rulante să se apropie foarte mult. „Suntem extrem de mândri să adăugăm cinci chiuvete noi cu montaj sub blat la colecția noastră de suprafețe solide”, spune Tim Lie, Product Manager la HIMACS. „Adăugarea a două modele create pentru persoanele cu mobilitate redusă va permite planificatorilor și arhitecților să creeze spații de baie care să răspundă nevoii de design inclusiv, fără a sacrifica stilul.”

Noile lavoare includ, de asemenea, CB452, precum și modele unice, CB4430 și CB4530, care vin cu un capac. detasabil proiectat pentru a fi montat la nivelul fundului bazinului pentru a ascunde scurgerea dar sip entruafacilita curatarea. Pe lângă calitățile sale estetice, HIMACS este și alegerea perfectă pentru chiuvete și blaturi baie datorită proprietăților sale igienice. Este rezistent la bacterii, viruși și substanțe chimice datorită suprafeței sale rezistente la zgârieturi, neporoase, care împiedică pătrunderea murdăriei, germenilor și bacteriilor. Curățarea rapidă și minuțioasă asigură, de asemenea, că contaminarea încrucișată nu are nicio șansă.

Cu flexibilitatea sa înnăscută și caracteristicile speciale, HIMACS este alegerea perfectă pentru chiuvete elegante și imbinate dintr-o bucata cu blatul. HIMACS este rezistent la uzură, ușor de curățat și durabil precum și rezistent zgârieturi, pete și lumina UV.
Suprafața neporoasa îl face extrem de rapid și ușor de curățat, în timp ce este termoformabil proprietățile permit, de asemenea, să fie turnat în orice formă și dimensiune. Imbinarile invizibile, asigura de asemenea, un finisaj impecabil care previne formarea murdăriei, bacteriilor și virușilor pe suprafata. Acest lucru face din HIMACS un material Solid Surface cu imbatabile proprietăți igienice și curate ale aerului, garantate de certificări care respectă LGA, Standardul internațional NSF și Greenguard.

Galerie foto

Alții au căutat: chiuveta compozit, lavoare persone cu dizabilitati, chiuveta personae dizabilitati, blat baie compozit, blat bucatarie compozit.