HIMACS lanseaza culorile Aurora din colectia Marmo

Noile culori Aurora sunt inspirate de frumusetea naturala a luminilor nordului, Aurora Boreala.Luminile stralucitoare si de pe cerul noptii polare, fluxul vibrant al Aurorei Boreale este capturat in aceste tonuri.

Doua dintre culori, Pavia si Aurora Cotton au proprietati de semi-translucenta ceea ce permite designerilor sa foloseasca efecte de lumina, oferind posibilitatea de a integra fenomenul natural in proiectele lor de amenajare.

Noile culori Aurora – o evolutie a colectiei Marmo – combina estetica inspirata din natura cu proprietatile HIMACS, material solid acrilic de ultima generatie:material complet neporos, ce poate fi termoformat permitand realizarea de elemente curbe, translucent, se imbina invizibil, este usor de reparat si curatat.

Aurora Bianco

Reflecta frumusetea misterioasa a modelului de marmura naturala dar adauga inspiratie din aurora vazuta in regiunile polare.

Pavia

Un ton de marmura alba sinuoasa cu proprietati de translucenta. Indiferent daca este iluminata din spate, sau pur si simplu iluminata, Pavia va adauga intodeauna o nota de eleganta cu desene spectaculoase.

Aurora Cotton

Inspirata din densitatea si si caldura texturii de bumbac, cu proprietati de translucenta, o asemanare cu un cer tulbure, este o combinatie excelenta cu interioarele luminoase si tonurile calde.

Aurora Blanc

Stralucire ton sur ton de alb, model de venaturi blande si subtile se va completa armonios cu o varietate de interioare.

Aurora Grey

Tonuri de gri cu stralucire de perla pentru a aduce un cer inzapezit din regiunile nordice designului interior.

Aurora Torano

Venaturi mai groase si mai puternice confera character interioarelor.

Aurora Bisque

Culori naturale cu tonuri calde si venaturi brune, se combina perfect cu materialele naturale.

Aurora Umber

O culoare indrazneata si atragatoare, cu tonuri de pamant, perfecta pentru a aduga accente vibrante proiectelor de amenajare.

Sanremo

Ca un cer de noapte din regiunile nordice adduce un anumit contrast cu venatura neagra si creeaza un affect dramatic.

Galerie foto

Alte proiecte