HIMACS lansează o nouă colecție de lavoare

HIMACS isi extinde gama prin adaugarea a noua lavoare la colectia sa standard de baie.

Noua gama de lavoare pentru baie este alcatuita din 9 piese atractive, cu montare (asezat) pe blat, oferind producatorilor mai multe optiuni de design la capitolul bai si toalete, atat in aplicatii rezidentiale cat si comerciale. Indiferent de caz, designerii pot propune proiecte de amenajare baie, cu imbinari invizibile, in cel mai igienic mod, datorita proprietatilor HIMACS.

Doua dintre modele sunt de forma rectangulara, avand marginile rotunjite, concepute pentru a fi montate pe blat (asezate), sunt acum disponibile – ele se adauga la gama deja existenta, care consta  din modele patrate, dreptunghiulare si circulare. Colectia generala ofera o gama larga de modele indiferent de complexitatea proiectului.

“Mix and Match” este o modalitate foarte des folosita, mai ales in cadrul proiectelor de amenajare baie unde se doreste combinarea unor materiale si stiluri vechi cu unele noi, pentru un design eclectic. Senzatia de caldura la atingere este caracteristica HIMECS, iar designul elegant al bainelor se incruciseaza perfect cu alte materiale si suprafete, cum ar fi: beton natural, lemn natural cald sau gresie vintage.

In plus, alte 7 noi modele chiuvete baie incastrate au fost adaugate colectiei. Aceste lavoare sunt proiectate astfel incat sa fie utilizate cu blatul de baie HIMACS, pentru un aspect dintr-o bucata, cu imbinari invizibile. Adaugarea unui panou de splashback HIMACS va completa intr-un mod armonios designul.

O amenajare baie din HIMACS este caracterizata prin standarde certificate de igiena si functionalitate, textura fina ii confera o suprafata complet neteda, care previne acumularea de murdarie, bacterii sau mucegai. Mai mult, rezistenta la chiar si cei mai agresivi agenti de curatare ii garanteaza o durabilitate de lunga durata, fara nicio urma e decolorare.

Galerie foto

Alții au căutat: lavoar baie, chiuvete baie, mobilier baie, blat baie, amenajare baie, design baie.