HIMACS lansează o nouă paletă de culori incitanta si aduce stilul materielelor compozite acrilice in orice design

HIMACS oferă o selecție largă de materiale compozite acrilice de înaltă performanță, acum cu 9 nuanțe noi pentru 2024, inclusiv Aurora & Marmo, Gravilla, Intense Ultra și Solid Collection, incluzand și culoarea la modă Pink Leia.

De la palete atemporale și de durată până la tonuri în tendințe, HIMACS Solid Surface are culoarea perfectă pentru a asorta sau contrasta orice compozitie. Fie că este vorba de placari de pereți și lavoare de baie, blaturi de bucătărie, panouri anti strop intre blat si suspendate in bucatarie, fronturi de mobilier și insule de bucatarie sau design pentru horeca, mobilier de retail, receptii mobilier office sau mobilier comercial, există ceva pentru fiecare aplicație. Aceste suprafețe solide acrilice cu specificații înalte la modă sunt ultra-practice și funcționale, oferind, de asemenea, inspirație pentru o compozitie mai clasică și atemporală, cu o gamă largă de modele pentru a crea totul, de la stil elegant dintr-o bucata, până la zone cu caracteristici remarcabile și zone de rupere. Culorile nou-nouțe HIMACS  lansate in aprilie 2024 includ 4 nuanțe noi pentru populara colecție Aurora & Marmo, 2 nuanțe noi pentru Gravilla recent lansată, o nouă adăugare la gama Intense Ultra și reintroducerea unui favorit îndrăgit în colecția Solid. În plus, a fost dezvăluită o nouă culoare solidă Pink Leia.

Noile culori HIMACS Aurora

Aurora Almond este o nuanță caldă și liniștitoare, perfectă pentru a adăuga un aspect și o senzație sofisticată spațiilor contemporane și clasice. Detaliile cu nervuri bej și maro adaugă elemente tonale unui fundal neutru, creând o estetică rafinată, cu o senzație netedă și tactilă. O suprafață ideală pentru blaturi si insule de bucătărie precum si panouri anti strop intre blaul si suspendatele de bucatarie.

Aurora Stone Grey este un design cool, contemporan, care revarsă eleganță și sofisticare. O suprafață ideală pentru băile minimaliste și camerelor de spa, designul său elegant prezintă tonuri de gri piatră discrete cu modele subtile înnorate pentru un aspect și o senzație „abia acolo”, care funcționează minunat cu accente de negru mat.

Aurora Modern Grey este elegantă și modernă, cu estetica sa contemporană, care îi permite să completeze diverse stiluri de design și accente de culoare rece sau îndrăzneață. Un fundal perfect neutru, această nuanță versatilă aduce rafinament și eleganță spațiilor comerciale, sectorului ospitalității si de afaceri deopotrivă.

Aurora Calacatta Ramo îmbină eleganța și modernitatea, inspirându-se din frumusețea naturală a marmurei Calacatta și combinând-o cu vene maro calde pe o bază albă netedă. Cu o senzație organică care curge liber, această variantă de culoare este ideală pentru aplicații cu suprafețe mari, cum ar fi birourile de recepție, placarea insulelor, suprafețele de lucru și pereții și podelele din baie.

 

Noile culori HIMACS Gravilla

Gravilla Millstone îmbină o textură de culoare neutră cu nuanțe de gri cu cromaticitate scăzută pentru un aspect deschis și spațios, perfect pentru spațiile lipsite de lumină naturală sau pentru a lumina o paletă mai întunecată. Funcționează mai ales bine pentru fabricatia insulelor comerciale in mall și mobilier pentru spațiile de afaceri, cu un aspect proaspăt și modern, care aduce un aer de lux oricărui interior.

Gravilla Charcoal aduce profunzime și un finisaj dramatic proiectelor rezidențiale, precum și sectorului ospitalității și spa-urilor. Modern și sofisticat, aspectul său rafinat și luxos îmbină tonurile de cărbune și negru pentru a captiva și încânta și arată uimitor în echipă cu accente metalice din aur periat sau alamă lustruită.

 

Colecția HIMACS Solid se completeaza cu:

Pink Leia, care preia tendința pentru interioare perfect roz, este atrăgătoare și memorabilă instantaneu datorită tonurilor sale de roz pudrat, care sunt izbitoare fără a fi copleșitoare. Ideal pentru blaturi si placari pereti bai, camere umede si bucatarii.

Evergreen este reintrodus în gama HIMACS Solid, în conformitate cu cererea continuă de palete verzi și biofile pentru a aduce o senzație de exterior, în interior. Uniformitatea culorii este ideală pentru mobilier de retail, deoarece suprafața sa neporoasă și fără sudură împiedică acumularea de murdărie și bacterii, asigurând că este ușor de curățat și întreținut pe termen lung.

 

Colecția Intense Ultra a lui HIMACS prezintă acum o nouă culoare

Intense Ultra Light Grey este rece și calmant, ideal pentru a crea curbe ascuțite și modele dramatice datorită capacităților sale excelente de termoformare. De asemenea, își păstrează consistența culorii în timpul și după fabricație datorită tehnologiei Intense Ultra, perfectă pentru proiecte de design comerciale.

Galerie foto