LG Hausys lansează Culorile Velvet, 4 noi nuanțe din gama Solids HI-MACS

Noile culori aparțin gamei Solid și sunt inspirate din frumusețea lumii naturale: pigmenți organici bogați și materialele tactile, cum ar fi pielea și argila brută. Mink, Evergreen, Cosmic Blue și Suede crează împreună finisaje de atmosferă rafinată pentru cel mai bun material solid acrilic compozit. Culorile Velvet vor adăuga sofisticare, echilibru și autenticitate oricărui mediu.

EVERGREEN

Înconjoară-te cu profunzimea culorii Evergreen, un ton clasic, inspirat de nevoia noastră de a reveni la natură și de a ne conecta la împrejurimile noastre. Această culoare reprezintă echilibrul dintre cald și rece într-un mediu ce aduce la exterior crearea unei atmosfere de calm. Acest verde organic poate lucra împreună cu mobilierul din lemn natural și materiale textile din spațiile cosmopolitane.

COSMIC BLUE

Cosmic Blue adaugă o eleganță modernă culorilor Velvet. Cu o nuanță de culoare închisă, acest albastru are o structură și deține o anumită putere care cer să fie remarcat. Luând influența din materialele textile ale industriei modei și în special din denim, Cosmic Blue este alternativa perfectă pentru o schemă de culori; acest ton insuflă bogație ori de câte ori este folosit. Este combinat cu lemn exotic sau mobilier din rame metalice, alături de accente de cupru sau bronz pentru finisajul final din orice spațiu.

MINK

Descoperă luxul mătăsos alături de Mink, un ton cald și reconfortant care este sigur în a oferi un finisaj de catifea pentru orice proiect. Cu Mink poți adăuga un element dinamic la un interior obișnuit datorită acestui gri subtil. Această suprafață solidă se combină perfect alături de alte culori neutre, creând o căldură pozitivă unui interior de altfel în totalitate alb. Finisajul elegant dat de Mink oferă o moliciune primitoare și are un recurs sănătos, perfect pentru spații sofisticate, în special în cazul în care este combinat cu lemnul organic sau ceramica.

SUEDE

Canalizând minimalismul în sensul lui cel mai pur, Suede este inspirat de ceramică și finisaje naturale netratate. Această culoare oferă o alternativă de alb puternic, alternativă a unui echilibru și a unui sentiment de liniște.  Toate culorile sunt valabile de la 1 martie 2017.

Galerie foto

Alte proiecte