LG Hausys lansează HI-MACS Structura®

Suprafețe noi cu textură 3D care pot lua practic orice formă.

Renumit pentru calitate, flexibilitate și nelimitatele posibilități de design, HI-MACS este utilizat pe scară largă în cadrul proiectelor de interior și comerciale la nivel mondial.

Acum designerii, proiectanții și arhitecții pot beneficia de o nouă inovație: HI-MACS Structura®.  Acest nou material cu structură 3D plasează suprafețele solide la un alt nivel de oportunități, cu o varietate de modele standard precum și la comandă, personalizate, pentru diverse creații pentru a se potrivi cu orice proiect. Următorul nivel în structura de suprafață, HI-MACS Structura® creează nelimitate noi posibilități întrucât suprafețele pot avea acum o uimitoare textură 3D. Colecția este creată folosindu-se o nouă tehnologie pusă la dispoziție de către LG HAUSYS pentru a oferi un produs la o calitate superioară datorită teamwork-ului fără egal. HI-MACS Structura® este disponibil în 10 culori atractive și 10 modele standard de suprafață: de la modelul hexagonal al Fagurelui (Hive) la cel asemănător pietrișului al modelului Zen sau bazorelieful din categoria DunesHI-MACS Structura® este diferit deoarece oferă o suprafață texturată care poate lua realmente orice formă, permițând designerilor și arhitecților să își personalizeze suprafețele într-o manieră simplă, depășind limitele designului. Realizat cu precizie, poate fi ulitizat pentru placări pereți de baie, poate înlocui cu success faianța în bucătării, spauri precum și placări de dușuri și saune.  Poate fi de asemenea utilizat pentru placări exterioare sau fațade ventilate cu modele la scară largă ce conferă un efect dramatic, chiar și de la distanță. Acest inovator material texturat poate fi folosit pentru îmbunătățirea detaliilor de finețe ale unui proiect cu tipare personalizate, desene, fonturi și logouri reproduse în suprafața acestuia.

HI-MACS Structura® poate fi de asemenea termoformat, în funcție de modelul și de designul ales. Oferă un finisaj mai bun și poate fi mai eficient din punct de vedere al costului decât un panou realizat cu prelucrare CNC. Cu Hi-Macs nu există limite. Deoarece calitatea învinge.

Hi-Macs este un material solid care poate fi modelat sub orice formă. Acesta este utilizat pe scară largă pentru aplicații arhitecturale și de interior, cum ar fi performanța sculpturală, placare pereți sau bucătării, băi, mobilier comercial, spații rezidențiale și publice. Este compus din acrilic, minerale naturale și pigmenți care vin împreună pentru a oferi o suprafață netedă, non-poroasă. Îndeplinește cele mai înalte standarde pentru estetică, fabricare, funcționalitate și igienă, oferind multiple avantaje asupra materialelor convenționale.

HI-MACS by LG Hausys

Hi-Macs oferă posibilități nelimitate ca soluții de acoperire a suprafețelor, dar de asemenea inspiră și mințile creative din întreaga lume, precum: Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid și David Chipperfield. Aceștia au realizat proiecte fabuloase folosind Hi-Macs, de la bucătării la băi, inclusiv obiecte decorative în hoteluri, muzee, centre comerciale și de asemenea pe exteriorul fațadelor.

LG Hausys’ Hi-Macs folosește un proces simplu de încălzire pentru a crea dimensiuni tridimensionale și capacități de termoformare, oferă practic o gamă nelimitată de culori – pentru unele nuanțe, acestea expuse la lumină capătă o transluciditate specială. Cu toate acestea Hi-Macs este aproape la fel de dur ca o piatră, poate fi prelucrat într-o manieră asemănătoare cu lemnul: poate fi tăiat, frezat, găurit sau șlefuit.

Hi-Macs este fabricat folosind o tehnologie de nouă generație prin tratament termic. Temperatura atinsă în timpul procesului de fabricație situează Hi-Macsul la un nivel superior față de celelalte materiale solide. Mai omogen, mai robust și mai durabil, cu o rezistență mai bună și rezultate superioare la capitolul termoformare.

În ceea ce privește igiena, Hi-Macs nu absoarbe umiditatea, este rezistent la pete, ușor de curățat, menținut și reparat.

Nenumărate certificate recunoscute pe plan internațional atestă calitatea Hi-Macsului în termeni ecologici, de igienă și de rezistență la foc, fiind prima suprafață solidă de pe piață care primește Certificatul European de Aprobare Tehnica (ETA) pentru Alpine White S728.

Hi-Macs oferă cea mai lungă garanție de pe piață, cu o garanție de 15 ani pentru produsele fabricate de Quality Club Member.

Galerie foto

Alte proiecte