LG Hausys lansează noua colecție de culori HI-MACS 2018. The new Concrete Collection

Suprafețele de beton devin tot mai importante în arhitectura modernă, betonul ca material oferă caracter, textură și o caldă estetică într-o varietate de nuanțe gri. New Concrete Collection lansat de LG Hausys este o linie de produse ce s-a născut din dorința de a ne întoarce la lucrurile esențiale. Linia de produse îmbină textura brută a betonului cu finisajul neted HI-MACS®.

HI-MACS® a realizat această colecție spectaculoasă combinând toate beneficiile celei mai noi generații de material compozit acrilic: materialul complet non-poros poate fi termoformat permițând modelarea curbată și lipirea invizibilă, fiind ușor de întreținut și reparat. New Concrete Collection provoacă  extravaganța modernă și se întoarce într-o epocă industrială, în care culorile de bază oferă o pânză curată pe care să construiți.

Disponibilă în 5 nuanțe de beton, insipirate din industria arhitecturii moderne ele pot fi folosite în orice aplicație, cum ar fi acoperirea pereților, a bucătăriei și a băii, adăugând o ambianță specială spațiului.

Colecția actualizată Marmo

HI-MACS® Marmo Collection a fost actualizată cu nouă noi culori, respectând tendințele  marmurei de cea mai bună calitate, trecând de la alb șters-pal, prin tonuri de gri, până la tonuri de culoare maro închis și antracit. Noile tonuri, născute din ultima generație de tehnologie Marmo Solid Surface, afișează o față cu nervuri scurte și ascuțite pentru un aspect mai realist și o prelucrare mai ușoară.

Hi-Macs oferă posibilități nelimitate ca soluții de acoperire a suprafețelor, dar de asemenea inspiră și mințile creative din întreaga lume, precum: ZahaHadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid și David Chipperfield. Aceștia au realizat proiecte fabuloase folosind Hi-Macs, de la bucătarii la băi, inclusiv obiecte decorative în hoteluri, muzee, centre comerciale și de asemenea pe exteriorul fațadelor.

LG Hausys’ Hi-Macs folosește un proces simplu de încălzire pentru a crea dimensiuni tridimensionale și capacități de termoformare, oferă practic o gamă nelimitată de culori, iar pentru unele nuanțe acestea expuse la lumină capătă o transluciditate specială. Cu toate acestea Hi-Macs este aproape la fel de dur ca o piatră și poate fi prelucrat într-o manieră asemănătoare cu lemnul: poate fi tăiat, frezat, găurit sau șlefuit.

Hi-Macs este fabricat folosind o tehnologie de nouă generație: tratamentul termic. Temperatura atinsă în timpul procesului de fabricație situează Hi-Macs separat față de celelalte materiale solide, făcându-l chiar mai omogen, mai robust și mai durabil, cu o rezistență mai bună și rezultate superioare la capitolul termoformare.

În ceea ce privește igiena Hi-Macs nu absoarbe umiditatea, este rezistent la pete și ușor de curățat, menținut și reparat.

Nenumărate certificate recunoscute pe plan internațional atestă calitatea Hi-Macs în termeni ecologici, de igienă și de rezistență la foc, fiind prima suprafață solidă de pe piață care primește Certificatul European de Aprobare Tehnica (ETA) pentru Alpine White S728.

Hi-Macs oferă cea mai lungă garanție de pe piață: 15 ani pentru produsele fabricate de către un membru Quality Club.

Galerie foto