Paternuri liniare pentru noua colecție HIMACS® STRATO

Noua colecție STRATO îmbogățește gama de culori HI-MACS® cu posibilități de design noi: modelele liniare creează geometrie prin structura sinuoasă și aspectul subtil. Folosirea abilă a noilor striații de culoare, pe verticală sau pe orizontală, permite o mare varietate în fiecare proiect.

LG Hausys s-a inspirat din modelele liniare găsite în natură pentru a crea o colecție compusă din nuanțe neutre și desene naturale, combinate cu cele mai recente caracteristici ale materialelor compozite acrilicce. HI-MACS® este complet non-poros, poate fi termoformat în forme curbe, se îmbină invizibil și este ușor de reparat și intreținut.Colecția STRATO este disponibilă în trei culori: Strato Cloud, cu suprafața nebuloasă, este fundalul perfect pentru o serie de dungi uluitoare, în timp ce Strato Wind și Strato Slate vor afișa un model liniar curbat evocând un spațiu mai calm. Noua colecție reflectă cele mai recente tendințe în designul interior și vine în nuanțe care completează orice compozitie. Ele pot fi utilizate în multe aplicații de suprafață, cum ar fi placări de pereți, mobilier, blaturi de bucătărie, lavoare și blaturi de baie, adăugând o notă specială spațiului.

Colecția Strato este disponibilă din data de 15 iulie 2019.

Galerie foto


Alții au căutat: HI-MACS, HI-MACS STRATO, placări pereți, blaturi de bucătărie, lavoare baie, mobilier rezidențial, material compozit acrilic..