Receptie infodesk pentru mall cu design de exceptie si materiale trend. Promenada Sibiu.

Concept, proiect si engineering realizat integral de Atvangarde Design Team, – inlocuire a mobilierului receptie infodesk pentru mall Promenada Sibiu – imbina designul functional cu materialele trend si foarte durabile.

Narativele materiale clar definite reunesc Piatra Acrilica Naturala HIMACS, culoarea calda a riflajului din stejar masiv si detaliile de modelare tridimensionala precise.Minimalismul paternului Aurora Calacatta Fiore din care au fost fabricate fronturile receptiei imbina designul inovativ si in trend cu specificatiile high-tech ale materialului HIMACS – se imbina invizibil si se termoformeaza – rezultand forme organice si totodata monolitice, dintr-o bucata.

Aurora Calacatta Fiore, simpla si luxoasa cu venaturile lungi si fluide pe un fond de alb cald se potriveste perfect cu texturile naturale de lemn.Este o alternativa cu intretinere minima si intodeauna reparabila la marmura reala.

Materialele utilizate in fabricatia receptiei infodesk pentru mall raspund astfel atat exigentelor de design si de functionalitate cat si celor de durabilitate si mentenanta usoara intr-un spatiu expus la trafic si uzura zilnica.

Galerie foto

Alții au căutat: receptie mall fabricata din HIMACS, mobilier receptie HIMACS, info point receptie galerie comerciala, mobilier infodesk, mobilier receptie curba, receptie office, mobilier galerie comerciala, blat material compozit, materiale trend design, HIMACS Aurora Calacatta Fiore.