Blat Bucătărie Hi-Macs pentru linia Artika de la Pedini. IMM Cologne 2017

Fronturi curbe din MDF vopsit, mânere de cant, chiuvete și plite integrate și un breakfast bar: Hi-Macs, următoarea generație de materiale, este elementul central de design al celei mai noi linii de mobilier bucătărie Pedini, Artika, lansată de IMM Cologne 2017.

Conceptul de mobilier Artika îmbină simplitatea cu eficiența: un mediu ergonomic pentru bucătărie și living cu forme fluide.

Design de inspirație urbană, conceptul de mobilier bucătărie și mobilier living Artika oferă o ergonomie ușor de înțeles într-o limbă universală ce provoacă în mod deliberat veselia meselor de familie sau cu prietenii. Din acest punct de vedere suprafețele de lucru – blat bucătăarie Hi-macs, breakfast bar din lemn masiv exotic, peninsule ample – nu servesc doar scopului practic pentru care au fost concepute, ci devin locuri pentru comunicare și discuții într-o bucătărie de filozofie tipic italienească.

Culoarea Babilon Beige aleasă pentru blat bucătărie Hi-macs Artika este similară lacului colorat de suprafețele verticale și asortată cu elementul de lemn exotic, subliniind senzația de căldură.

Hi-macs, materialul ideal pentru blaturi de bucătărie.

Igienic și ușor de curățat, Hi-macs este foarte rezistent împotriva zgârieturilor, umezelii și petelor, motiv pentru care este folosit din ce în ce mai des pentru proiecte atât de interior, cât și de exterior, mobilier, blaturi de bucătărie și baie și în arhitectura fațadelor de exterior.

Hi-macs este un material omogen în a cărui structură regăsim elemente naturale, minerale și acrilice de cea mai bună calitate și este perfect pentru contactul cu alimentele datorită suprafeței non-poroase ce previne acumularea de murdărie și bacterii.

Fiind termoformabil, Hi-macs este un produs ideal pentru crearea de linii fluide și forme organice, poate fi prelucrat dintr-o bucată fără îmbinări vizibile, rezultând astfel un element singular continuu, monolitic ce pare a fi realizat dintr-o singură bucată de material.

Galerie foto

Proiecte similare