Brăila Promenada Mall – mobilier pentru food court de la Atvangarde

Fondul sud-african de investiții NEPI a anunțat că va extinde centrul comercial Brăila Mall, ținta stabilită fiind aceea de a ajunge până la sfârșitul anului la o suprafață totală de peste 57.000 mp în cadrul proiectului „Extindere și refuncționalizare spații comeciale Brăila Mall”, ne informează Vocea Brăilei.

„Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienților noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber, prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional”, susține Tiberiu Smaranda, director executiv al NEPI.

Lucrările de modernizare au început cu recondiționarea galeriei Carrefour. În paralel au fost inițiate lucrările pentru extinderea zonelor de food-court și divertisment, urmând ca galeria de retail să intre în lucru treptat, începând din mai și până la sfârșitul anului.

Specializată în fabricația de mobilier pentru spații publice, compania Atvangarde a fost desemnată câștigătoare a licitației pentru execuția de mobilier pentru food court.

Blat servire restaurant din HI-MACS – Cu o lungime de 50 m.l., blatul de servire și parapeții separatori – shops dividers – au fost executate din HI-MACS Black Pearl de 12 mm grosime, iar curbura blatului către client a fost realizată prin termoformare. Datorită proprietăților materialului de a se îmbina invizibil, blatul apare ca o piesă unitară, dintr-o bucată, pe tot perimetrul zonei de food-court. Frontul barului a fost fabricat din MDF placat cu HPL din esență de nuc, iar panourile au fost retroiluminate cu lumină caldă LED.

Mobilier debarasare food-court – concept de design propus de Atvangarde, aceste elemente au fost fabricate din HPL compact, un material foarte rezistent la uzura specifică spațiilor publice. Tot din HPL compact au fost fabricate și blaturile meselor de servire din mall.

Brăila Promenada Mall confirmă încă o dată poziția solidă în piață și maturitatea companiei Atvangarde ca furnizor de mobilier pentru spații publice.

 

 

Galerie foto

Proiecte similare