Bucatarie fabricata din HIMACS si stejar masiv

In aceasta casa din faimosul oras Gouda, Olanda, intalnim o compozitie de materiale atractive – lemn de stejar si HIMACS material compozit acrilic – care aduc o armonie perfecta a spatiului, prin transformand diferitele elemente de mobilier bucatarie intr-un design coerent, intr-o perfecta armonie cu restul spatiului.

Design-ul bucatariei combina materialele, avand proprietati atat functionale, cat si stilistice.  Insula de bucatarie intinsa pe aproximativ patru metri lungime, creeaza un contrast uimitor cu mobilierul de bucatarie incorporat din lemn natural, fiind fabricate in totalitate din HIMACS Alpine White. Mai mult, elementele speciale aditionale de stejar completeaza design-ul uimitor al insulei.

Deoarece HIMACS poate fi lucrat ca lemnul, cu duritatea pietrei, cele doua materiale se completeaza perfect, prin estetica si functionalitatea lor. In plus, HIMACS este un material durabil si confera un mediu igienic, ideal pentru bucatarii, datorita imbinarii invizibile si a suprafetei neporoase.

Galerie foto

Alții au căutat: HIMACS, Bucatarie HIMACS, blat bucatarie HIMACS, insula bucatarie HIMACS, material imbinare invizibila, HIMACS Alpine White, mobilierul de bucatarie.

Proiecte similare