Noua paleta de culori perfecta pentru amenajari rezidentiale si comerciale cu aspect luxos.

Materialul compozit acrilic HIMACS este intodeauna cu un pas inaintea trendurilor.Fie ca este vorba de o bucatarie noua, o baie eleganta, o amenajare de retail, HORECA  sau comerciala, acest material cu specificatii high-tech, imbina aspectul practic si functionalitatea cu designul inovativ si inaintea trendurilor.Noua paleta de culori ce contine patru finisaje nou noute este perfecta pentru orice compozitie de design, de la blaturi bucatarie si panouri antistrop, placari de pereti in baie, mobilier receptii, cladiri publice sau mobilier medical.Cu patru culori noi ultra luxoase si tactile din care sa se aleaga, aceste noi nuante vor transfoma orice casa, sediu de companie, magazin, hotel intr-o amenajare unica si memorabilia.

Cele patru noi culori includ, doua din noua colectie Gravilla si inca doua in completarea faimoasei colectii Aurora si Marmo.

Noua colectie HIMACS Gravilla

Colectia Gravilla urmeaza tendinta estetica cu venatura din Aurora & Marmo combinata cu particule de granit, nervuri mai scurte si efectului de particule.Noile culori Gravilla au avantajul de a fi mai usor de fabricat cu imbinari invizibile fiind ideale pentru suprafete mari precum placari de dusuri, placari pereti, insule bucatarie lungi si largi, mobilier de receptii monolitice cu impact estetic mare.Gravilla Snow (GM01) and Gravilla Cream (GM02) sunt ideale pentru compozitii monochrome, decoruri neutre, interioare contemporane curate si clare si palete clasice de nuante.

Gravilla Snow este un design sofisticat de alb, cu venatura soft, aspect si senzatie calma vizual si care eleveaza in zona luxului elementele de mobilier, placarile de pereti si mobilierul de retail.Deasemenea, arata sic fara effort in bucatariile mari si mici si poate fi folosit pentru a crea o senzatie de lumina si spatiu in camera mai intunecate sau mai mici.

Gravilla Cream are o aroma mai bogata de tonuri de crem perfecte pentru a adauga profunzime si o senzatie de caldura spatiilor mai reci.Este perfecta pentru insule de bucatarie si blaturi de bucatarie, placari de pereti in bai, si completeaza toate stilurile de interior cu efectul sau linistitor si calmant.Acest finisaj cu efect de calm este foarte elegant in birouri, hoteluri, interioare comerciale aducand un aspect high-spec pentru zonele de receptie si compozitiile in plan deschis.

Culori noi in colectia Aurora & Marmo.

Colectia Aurora & Marmo a fost extinsa cu doua noi culori – Aurora Calacatta Fiore (M802) si Aurora Daymoon (M628).Aurora Calacatta Fiore are un aspect luxos de marmura cu detalii subtile dar venaturi marcante si note de stralucire, in timp ce Aurora Daymoon este o nuanta subtila de gr ice eleveaza orice spatiu interior, residential, comercial sau de retail.Atunci cand se doreste un efect de marmura distinctive, Aurora Calacatta Fiore este alegerea perfecta cu venaturile lungi si curgatoare pe un fond de alb cald.Simpla si luxoasa se potriveste perfect cu fronturi de bucatarie din mdf vopsit, sau texturile natural de lemn.Este o alternative cu intretinere minima si intodeauna reparabila la marmura reala, creeaza acealasi aspect si senzatie catifelata, dar este mai usor de intretinut, fabricat si potrivit cu imbinarile invizibile caracteristice materialului compozit acrilic HIMACS.

Aurora Daymoon, cu baza sa gri deschis, prezinta venaturi stratificate usor si particule mai mari, evocand aspectul suprafetei lunii in timpul zilei.Se potriveste cu mobilier din mdf vopsit inchis la culoare si cu compozitiile industrial si ajuta la crearea unui aspect si senzatie de spatiu.Are, de asemenea, un efect estetic senzational atunci cand este folosit ca placi mari pentru birouri si sali de intalnire, imbinand aspectul profesional cu designul modern.

 

HI-MACS® material compozit acrilic

HIMACS este un material compozit acrilic ce poate fi modelat in orice formaEste utilizat pe scara larga in aplicatii arhitecturale si de interior, cum ar fi placari de pereti, panouri de inalta performanta, sau blaturi de bucatarie, balturi de bai, mobilier, in proiecte comerciale si mobilier de retail, aplicatii rezidentiale si spatii publice.Este compus din minerale, elemnte acrilice si pigmenti naturali ce se combina pentru a crea o suprafata neteda, neporoasa ce se imbina invizibli, oferind astfel cele mai inalte standarde de calitate, estetica, fabricatie, functionalitate si igiena, proprietati care, materialele conventionale nu exista.

HI-MACS® oferă posibilități nelimitate de design  și a inspirat minți creative din întreaga lume.

Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid, Marcel Wanders și David Chipperfield, printre alții, au finalizat proiecte fabuloase utilizând HI-MACS®.

În prim-planul inovației, ca întotdeauna, LG Hausys a introdus recent două proiecte noi. Primul – HI-MACS® Ultra-Thermoforming (Ultra-Termoformare), o formulă inovatoare care împinge limitele modelării suprafețelor solide la un nou nivel, cu capacități termoplastice mai mari cu 30% – cea mai mare inovație din istoria Suprafețelor Solide încă de la începutul ei în 1967.

Acum, HI-MACS® Intense Ultra, combină caracteristicile din două lumi diferite: Intense Colour Technology (Tehnologia Culorilor Intense) și Ultra-Thermoforming (Ultra-Termoformare).

LG Hausys’ HI-MACS® folosește o tehnologie de încălzire simplă pentru a oferi capabilități plastice de termoformare tri-dimensională, permite asamblări cu imbinări invizibile, oferă o gamă de culori nelimitată, și – pentru anumite nuanțe – expune o translucență specială, când este expusă la lumină.

Cu toate că HI-MACS® este la fel de robust ca piatra, poate fi prelucrat intr-un mod asemănător cu lemnul: poate fi tăiat, frezat, găurit sau șlefuit.

HI-MACS® este prelucrat utilizând o nouă generație de tehnologii, tratarea termică. Temperatura atinsă în timpul procesului  de prelucrare clasează HI-MACS® aparte de alte suprafețe solide și creează o suprafață durabilă mai densă, mult mai omogenă și robustă – cu o rezistență sporită și proprietăți superioare de termoformare.

HI-MACS® nu absoarbe umiditatea, este foarte rezistentă la pete și este ușor de curățat, întreținut și reparat.

Nenumărate certificate recunoscute internațional atestă calitatea HI-MACS® în termeni de responsabilitate ecologică, igienă și rezistență la foc – fiind prima Suprafață Solidă de pe piață care a primit Aprobarea Tehnică Europeană (ETA) pentru fațade – pentru culoarea Alpine White S728.

Mai mult, HI-MACS® a obținut certificatul francez QB și CSTB ATec “Avis Technique” pentru aplicarea de fațade.

HI-MACS® oferă o garanție de 10 ani pentru produse fabricate de Membrul Clubului de Calitate.

HIMACS. Because Quality Wins.