LG Hausys lansează HI-MACS® Intense Ultra. Cea mai bună combinație între tehnologia Intense Colour și Ultra-Thermoforming

Producătorul de materiale hi-tech LG Hausys continuă să dezvolte produse inovatoare și de calitate pentru sectorul arhitectural și de design. În urma lansării recente a colecției HI-MACS® Strato, compania lanseaza acum HI-MACS® Intense Ultra, un produs revoluționar pentru piața materiale compozite acrilice, ce deschide noi posibilități pentru designul suprafețelor.

Intitulată Intense Ultra, aceasta este o formulă de material nou ce oferă o performanțe remarcabile. Gama de produse combină caracteristicile a două lumi diferite: tehnologia Intense Color și Ultra-Thermoforming.

Culorile întunecate devin mai „intense”, mai întunecate și mai rezistente, cu zgârieturi mai puțin vizibile. Noua formulă permite consistența culorii atât în timpul, cât și după fabricatie, menținerea culorii întunecate atunci când se lucrează, produce mai puțin praf de șlefuire și lasă mai puține urme de șlefuire pe suprafață și pe margini.

Noul HI-MACS® Intense Ultra are, de asemenea, capacități excelente de termoformare. Această nouă formulă permite ca materialul să atingă o rază internă foarte mică, de până la 6 mm, fără nici un efect de albire, chiar și atunci când se utilizează culori închise. Curbele clare și modelele dramatice în tonuri mai întunecate, care odinioară erau la îndemâna materialelor de suprafață solide, sunt acum posibile cu HI-MACS®.

HI-MACS® Intense Ultra este disponibil începând cu luna septembrie 2019 în următoarele culori: Black, dark Grey, Grey.

Galerie foto

Alții au căutat: HI-MACS, termoformare, material compozit acrilic.

Alte proiecte