Mobilier din HIMACS pentru spații publice. Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Încă odată, HIMACS se dovedește a fi cel mai potrivit material când vine vorba de mobilier pentru spații publice.

Cerințele pe care un material trebuie să le îndeplinească atunci când este utilizat în spații publice, de trafic intens, nu țin numai de design, ci și de posibilitățile materialului de a putea fi prelucrat astfel încât să se obțină ceea ce arhitecții și designerii doresc să obțină la finalul unui proiect. Aceste cerințe sunt legate și de rezistența materialului la acțiune mecanică, rezistența la lovituri, zgârieturi, mătuiri, posibilitățile materialului de a fi întreținut cu usurință de către firmele de curățenie, dar și de mentenanța pe care materialul o necesită și posibilitățile rapide de reparare în caz de deteriorări accidentale.

Puține materiale prezente pe piață în acest moment au capabilitatea de a oferi utilizatorilor toate aceste calități în același timp așa cum o au materialele acrilice compozite.

HI-MACS Piatră Acrilică Naturală de la LG Hausys

Igienic și ușor de curățat, HI-MACS este foarte rezistent împotriva zgârieturilor, umezelii și petelor, motiv pentru care este folosit din ce în ce mai des pentru proiecte atât de interior, cât și de exterior, mobilier, blaturi de bucătărie și baie și în arhitectura fațadelor de exterior.

HI-MACS este un material omogen în a cărui structură regăsim elemente naturale, minerale și acrilice de cea mai bună calitate și este perfect pentru contactul cu alimentele datorită suprafeței non-poroase ce previne acumularea de murdărie și bacterii.Aceasta proprietate il face foarte potrivit pentru aplicatii in domeniul alimentatiei publice si HO-RE-CA.

Fiind termoformabil, HI-MACS este un produs ideal pentru crearea de linii fluide și forme organice, poate fi prelucrat dintr-o bucată fără îmbinări vizibile, rezultând astfel un element singular continuu, monolitic ce pare a fi realizat dintr-o singură bucată de material.

HI-MACS oferă posibilități nelimitate drept soluții de acoperire a suprafețelor, dar de asemenea inspiră și mințile creative din întreaga lume, precum: Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid și David Chipperfield. Aceștia au realizat proiecte fabuloase folosind HI-MACS de la bucătării la băi, inclusiv obiecte decorative în hoteluri, muzee, centre comerciale și de asemenea pe exteriorul fațadelor.

Nenumărate certificate recunoscute pe plan internațional atestă calitatea HI-MACS în termeni ecologici, de igienă și de rezistență la foc, fiind prima suprafață solidă de pe piață care primește Certificatul European de Aprobare Tehnică (ETA) pentru Alpine White S728.

HI-MACS oferă cea mai lungă garanție de pe piață, cu o garanție de 10+5 ani ani pentru produsele fabricate de membrii Quality Club.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier spatii publice, mobilier food court, mobilier restaurant, receptie mall, info desk, mobilier baie, lavoare baie, mobilier receptive mall, infodesk, infopoint.

Proiecte similare