Mobilier pentru spații publice fabricat din HI-MACS. Aeroportul Internațional din Napoli

HI-MACS a fost folosit pentru lucrările de extindere și restilizare la Aeroportul Internațional din Napoli, demonstrând încă o dată că acest material este perfect pentru a da viață celor mai exigente proiecte. La terminalul de pasageri au fost executate importante proiecte de extindere și restilizare, la care arhitectul Antonio De Martino, cofondator al Gnosis Architettura, a contribuit cu semnătura elegantă a propriului stil în atmosfera aeroportului, folosind un portofoliu definit de materiale. Printre acestea un material care i-a permis să exprime pe deplin un stil arhitectural evident este HI-MACS care, fiind alcătuit din minerale și pigmenți naturali și acrilici, oferă o gamă largă de beneficii structurale. HI-MACS este rezistent la foc, zgârieturi și șocuri, dar mai presus de orice, suprafața sa non-poroasă previne acumularea de murdărie, bacterii, mucegai și igrasie, asigurând-o curată și complet igienică.

HI-MACS, utilizat atât în arhitectură, cât și în design interior pentru crearea de fațade și mobilier pentru spații publice, este ideal pentru utilizarea în medii interne și externe deoarece este ușor de întreținut. După ani de utilizare poate fi reprocesat pentru a îndepărta orice deteriorare adâncă sau urme, cum ar fi pete sau chiar grafitti, înfrumusețându-i aspectul pentru a arăta la fel ca în prima zi.

Materialul compozit acrIilic HI-MACS a fost utilizat în cursul acestui lung proces de proiectare și construcție deoarece poate fi ușor adaptat la o gamă extrem de variată de utilizări și funcții și s-a potrivit cu ideile de design folosite în această infrastructură complexă.

Într-un mediu plin de marmură și piatră pentru pavaje și pereți, datorită colaborării sale cu Ares și cu distribuitorul HI-MACS arhitectul Luigi Strumolo a reușit să introducă piatra acrilică naturală în proiectele de mobilă la comandă. Formele delicate ale pietrei acrilice naturale sunt în contrast semnificativ cu mediul înconjurător alcătuit din forme geometrice extinse, creând astfel un efect final foarte dinamic.

Mulțumiri speciale către Ge.SAC SpA pentru imagini 

Galerie foto

Alții au căutat: HI-MACS material compozit acrilic, mobilier pentru spații publice, mobilier aeroport, blaturi băi publice, lavoare băi publice, mobilă la comandă.

Proiecte similare