Mobilier pentru spații publice fabricat din HI-MACS. City Park Mall Constanța

„Nepi va investi 40 de milioane de euro în construcția noii aripi. Realizăm această investiție, cea mai mare pe zona de retail din Constanța, de la începutul anului 2014 pentru a oferi clienților și partenerilor noștri o serie de facilități de ultimă generație, unice în regiune. City Park Mall va deveni astfel principalul reper de fashion și entertainment al orașului, respectând în aceeași măsură mediul înconjurător și exigențele publicului constănțean. Investiția are o importanță strategică nu doar pentru NEPI, ci și pentru Constanța. Proiectul are potențialul de a deveni un pilon pentru economia locală, atrăgând nu doar constănțenii, ci și turiștii de pe litoral veniți din România și din afara țării” declară Alin Burlacu, Center Manager, City Park Mall pentru Observator de Constanța.

Cu o investiție de 40 de milioane de euro în extinderea noii aripi City Park Mall își crește cu 40.000 mp suprafața construită, din care 21.000 mp suprafață închiriabilă, devenind astfel cel mai mare centru comercial din sud-estul țării, din afara Bucureștiului începând cu decembrie 2016. Astfel, începând cu luna iulie 2016 a fost inaugurat cel mai mare multiplex din Constanța dotat cu tehnologie 4DX din afara Bucureștiului. Zona de food-court cuprinde o mare varietate de restaurante internaționale a la carte și fast food.

Totodată City Park Mall va oferi clienților și cea mai mare și modernă sală de fitness din oraă a cărei suprafață este de 1.700 mp și a cărei investiție depășește 1 milion de euro.

Mobilier pentru spații publice fabricat din HI-MACS.

După succesele înregistrate la Shopping City Timișoara, Brăila Promenada Mall și Mega Mall București, HI-MACS a devenit prima alegere atunci când vine vorba de mobilier pentru spații publice. Foarte rezistent la uzura specifică traficului intens din galeriile comerciale, ușor de întreținut de către echipele de mentenanță și curățenie, foarte versatil când vorbim de design, putându-se termoforma și îmbina invizibil și nu în ultimul rând având cel mai performant raport calitate-preț din piață, HI-MACS pare să fi convins clienții că este cel mai potrivit material pentru fabricația de mobilier comercial specific destinat spațiilor publice.

Mobilier recepție din HI-MACS. Proiectare și fabricație exclusivă Atvangarde.

Din capul locului reprezentantul managementului City Park a dorit pentru recepție un proiect unic, de formă tridimensională, de inspirație marină, realizat dintr-o bucată, dar care să corespundă exigențelor de ergonomie, funcționalitate, întreținere și mentenanță specifice activității dintr-un spațiu public de trafic intens.

“Realizarea recepției City Park din HI-MACS Black a reprezentat o adevărată provocare atât pentru proiectare, producție, cât și pentru managementul de proiect al piesei. Fabricația formei organice și neconstante a necesitat structuri metalice și din lemn roluite și respectiv prelucrare CNC 3D, precum și termoformare 3D pe care ulterior le-am îmbinat invizibil. Toate acestea nu ar fi fost posibil de realizat din alt material decât HI-MACS  declară Arhitect Adriana Tihon, Project Manager la Atvangarde.

Elemente de semnalistică în Mall din HI-MACS Black.

Din aceeași compoziție cu mobilierul de recepție fac parte și celelalte două elemente prezente: mobilier infopoint și respectiv totemurile din HI-MACS. Formele organice, tridimensionale, intarsia de HI-MACS în HI-MACS sunt de asemenea prezente și în cazul acestor elemente. Culoarea neagră a acestora, împreună cu elementele de HI-MACS Alpine White le asociază imediat imaginea cu cea a recepției din intrarea Mallului.

Galerie foto

Proiecte similare