Un blat de lucru din HI-MACS® Emerald vă va transforma bucătăria în piesa de rezistență a casei

Designerul Clare Morton a finalizat proiectul de renovare a unei bucătării dintr-un apartament din zona de vest din Glasgow, cu un blat de lucru foarte atragator din HI-MACS® Emerald, combinat cu elemente tradiționale, evidențiind ce e mai bun din ambele categorii.

Scopul proiectului a fost modernizarea unei bucătării vechi într-un spațiu cu mai multă utilitate, dar cu un strop de culoare.

Bucătăria existentă conținea niste spații ciudate, pe care le-au  organizat prin proiectarea a trei stații de lucru individuale, făcute pe comandă.

Designerul a ales gama Dixon de la KitCaboose Kitchens, care a fost proiectată atunci de Three Four Five Furniture. Astfel s-a creat un design contemporan, versatil, cu detalii adăugate precum sertare cu divizoare organizatoare precum si un system versatile de pozitionare pe pereti ale politelor din HI-MACS EMERALD. Unități de placaj de mesteacăn puse în contrast cu blatul de lucru Emerald HI-MACS® au creat o bucatarie unică și frumoasă.

HI-MACS® este materialul perfect pentru utilizare ca blat de lucru in bucătărie. Rezistent la uzura, este foarte ușor de întreținut, cu doar  o cârpă umedă și detergent care nu atacă suprafața. Imbinarile invizibile asigura că nu există spații pentru germeni și murdărie, și paleta de culori ofera posibilitati pentru toată lumea.

 

HI-MACS® este un material compozit acrilic care poate fi modelat în orice formă. Este folosit pe scară largă pentru aplicații arhitecturale și de interior, de performanță ridicată, pentru blaturi si chiuvete de bucătărie, baie și suprafețe de mobilier, în proiecte pentru spații comerciale, rezidențiale sau publice. Este compus din pigmenți minerali, acrilici și naturali, care se îmbină, rezultând o suprafață netedă, ne poroasă și cu lipituri invizibile, care respectă cele mai înalte standarde de calitate, estetică, fabricație, funcționalitate și igienă – oferind avantaje multiple comparativ cu materialele convenționale.

HI-MACS® oferă posibilități nelimitate pentru soluții de arhitectura și inspiră minți creative din întreaga lume.

Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid, Marcel Wanders și David Chipperfield, printre alții, au finalizat proiecte fabuloase utilizând HI-MACS®.

În prim-planul inovației, ca întotdeauna, LG Hausys a introdus recent două proiecte noi. Primul – HI-MACS® Ultra-Thermoforming (Ultra-Termoformare), o formulă inovatoare care împinge limitele modelării suprafețelor solide la un nou nivel, cu capacități termoplastice mai mari cu 30% – cea mai mare inovație din istoria Suprafețelor Solide încă de la începutul ei în 1967.

Acum, HI-MACS® Intense Ultra, combină caracteristicile din două lumi diferite: Intense Colour Technology (Tehnologia Culorilor Intense) și Ultra-Thermoforming (Ultra-Termoformare).

LG Hausys’ HI-MACS® folosește o tehnologie de încălzire simplă pentru a oferi capabilități plastice de termoformare tri-dimensională, permite asamblări cu imbinări invizibile, oferă o gamă de culori nelimitată, și – pentru anumite nuanțe – expune o translucență specială, când este expusă la lumină.

Cu toate că HI-MACS® este la fel de robust ca piatra, poate fi prelucrat intr-un mod asemănător cu lemnul: poate fi tăiat, frezat, găurit sau șlefuit.

HI-MACS® este prelucrat utilizând o nouă generație de tehnologii, termal cure. Temperatura atinsă în timpul procesului  de prelucrare clasează HI-MACS® aparte de alte suprafețe solide și creează o suprafață durabilă mai densă, mult mai omogenă și robustă – cu o rezistență sporită și proprietăți superioare de termoformare.

HI-MACS® nu absoarbe umiditatea, este foarte rezistent la pete și este ușor de curățat, întreținut și reparat.

Nenumărate certificate recunoscute internațional atestă calitatea HI-MACS® în termeni de responsabilitate ecologică, igienă și rezistență la foc – fiind prima Suprafață Solidă de pe piață care a primit Aprobarea Tehnică Europeană (ETA) pentru fațade – pentru culoarea Alpine White S728.

Mai mult, HI-MACS® a obținut certificatul francez QB și CSTB ATec “Avis Technique” pentru aplicarea de fațade.

HI-MACS® oferă o garanție de 15 ani pentru produse fabricate de Membrul Clubului de Calitate.

Galerie foto

[gallery link="file" columns="7" ids="6588,6589,6590,6591,6592,6593,6594"]
Alții au căutat: blat de bucatarie, blat de baie, blat termorezistent, blat din compozit.

Proiecte similare