HI-MACS® in proiectul Tangle_one – atractiv, uimitor, functional

Designerul olandez Alex Groot Jebbink lanseaza prima sa piesa de mobilier sub marca a-LEX: masa Tangle_one.

Liniile asimetrice, ascutite ale blatului ce pare ca pluteste evoca o asociare cu aripa unei pasari. Picioarele mesei sunt realizate din stejar, oferind o buna sustinere pentru blatul asimetric. Contrastul dintre cele doua materiale folosite, stejar si material compozit HI-MACS® desavarseste aceasta masa care impresioneaza prin designul atractiv, uimitor, dar in acelasi timp functional.

Tangle_one poate fi un spatiu pentru intalniri, un spatiu de lucru sau un spatiu pentru servit masa. Blatul mesei este realizat din piese de lemn portante, imbracate in HI-MACS®. Partile laterale ale blatului, realizate din HI-MACS® de 6mm, completeaza aspectul delicat. Imbinarea blatului cu picioarele mesei este invizibila, astfel ca blatul pare ca se sprijina pe acestea, pastrandu-si echilibrul.

Anul 2014 este pentru Tangle_one anul calatoriilor. Ca orice calatorie, unele destinatii sunt cunoscute, altele vor fi hotarate pe parcurs. Calatoria incepe in ianuarie la atelierul Interieur Collectief Woerden, unde a fost creata aceasta masa si se termina in decembrie, cand va fi expusa intr-un teatru, Scopul acestei calatorii este de a demonstra multiplele aplicatii ale mesei si adaptabilitatea sa la orice spatiu. Tangle_one este vanduta de IC Woerden si poate fi livrata in toata Europa.

 

Galerie foto

Alte proiecte