HIMACS® aduce un plus de eleganta restaurantului Loft- Silver Mountain Resort, Poiana Brasov

Localizat in statiunea turistica Poiana Brasov in mijlocul padurii, Silver Mountain Resort a cautat sa atinga cele mai inalte standarde ale excelentei prin intrepatrunderea armonioasa a luxului cu natura. Dezvoltatorii proiectului si-au propus sa creeze atat o destinatie de vacanta, cat si un concept de lifestyle.

Nuca Studio este studioul de arhitectura care a fost ales pentru atingerea acestor obiective. Coordonatorul proiectului, Arh. Robert Marin, dorind sa creeze o atmosfera calda si primitoare intr-o ambianta eleganta, a ales sa utilizeze atat materiale naturale -lemn masiv, piatra-, cat si materiale de ultima generatie – HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala.

Punctul central al acestei amenajari este reprezentat de bar, care preia o serie din caracteristicile peisajului natural pentru a face legatura dintre mediul interior si cel exterior. Astfel, pentru partea superioara a blatului s-a folosit HI-MACS® Opal, iar pentru canturi s-a folosit HI-MACS® Alpine White. Materialul compozit HI-MACS® Opal a fost gravat pe fata interioara cu identitatea sponsorului,si iluminat cu LED, efectul rezultat fiind unul de clar-obscur, in ton cu atmosfera dorita.

Intrucat HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala permite imbinari invizibile, partea superioara a blatului este compacta si fluida, in ciuda formelor frante.

Pe langa aspectele estetice si structurale, barul trebuia sa aiba o functionalitate ridicata. Prin urmare, alegerea materialului compozit HI-MACS® nu a fost intamplatoare, intrucat prezinta o serie de caracteristici care il fac cel mai potrivit material pentru restaurante: este profund ecologic, este foarte usor de intretinut, foarte rezistent la actiunea mecanica si chimica, permite imbinari invizibile, este termoformabil si are proprietati de translucenta.

Folosind materialul HI-MACS® Piatra Acrilica Naturala s-a putut pune in aplicare foarte usor viziunea arhitectului, reusindu-se crearea unei amenjari rafinate si ecologice care se integreaza perfect in mediul inconjurator.

 

Galerie foto

 

[gallery type="rectangular" link="file" ids="4245,4247,4244,4246"]

Proiecte similare