Proiectul Goldenice, o piesa surprinzatoare realizata din HI-MACS®

Unul dintre cele mai admirate si fotografiate proiecte din cadrul Targului de Mobilier IMM din luna ianuarie, este, fara nicio indoiala, proiectul Goldenice.

Proiectul Goldenice este compus dintr-un sistem extraordinar si inovativ de polite realizat de catre Busnelli cu ajutorul materialului de ultima generatie HI-MACS®, un material cu proprietati la fel de extraordinare si inovative.

Goldenice este format dintr-un numar de polite curbate, de lungimi diferite, ce se intrepatrund si se fixeaza una de alta printr-un sistem inovativ si sofisticat de prindere.

Aceasta biblioteca cu un design unic in lume, se bucura de o versatilitate fara margini datorata posibilitatilor de modulare a corpurilor proiectate de catre Bruno Fattorini & Partners, si modului sofisticat de prelucrare folosit de catre fabricatorul Busnelli.

Realizarea proiectului Goldenice a fost posibila gratie proprietatilor materialului HI-MACS®, a carui rezistenta, rigiditate si usurinta in prelucrare l-au facut alegerea perfectapentru a concretiza creatia designerului. HI-MACS® poate fi cu usurinta termoformat, este rezistent la pete si zgarieturi, si poate fi reconditionat oricand prin slefuire.

 

 

Galerie foto

 

Proiecte similare