WineOLED: lampă fără fir inovatoare din HI-MACS pentru iubitorii de vin

Arta de degustare a vinurilor nu a fost niciodată atât de strâns legată de lumea designului și a tehnologiei.

Compania italiană Deslabs a creat WineOLED, o lampă atât pentru degustătorii profesioniști, cât și pentru cei amatori, realizată din HI-MACS. WineOLED face posibilă iluminarea paharului din spate pentru a putea analiza proprietățile vinului: culoare, transparență, strălucire, intensitate, nuanțe de pigment și formarea de lacrimi.

Design unic, materiale și tehnologii inovatoare – acestea sunt caracteristicile WineOLED. Deslabs a proiectat și a creat această lampă folosind materiale de nouă generație precum piatra acrilică HI-MACS împreună cu tehnologia iluminatului OLED și a emblematicei puteri de transfer wireless Tesla.

HI-MACS a fost materialul ideal pentru executarea acestui proiect datorită calităților sale. Având în vedere proprietățile sale termoformabile, este un material care se pretează la producerea de diferite forme și la crearea liniilor curbe necesare realizării designului. Îmbinările invizibile permit obiectului să fie format dintr-o singură bucată. De asemenea este ușor de curățat și foarte rezistent atât la uzură, cât și la zgârieturi. Tehnologia OLED (diode organice emițătoare de lumină) oferă lumină foarte similară cu cea naturală, fără să fie însă prea puternică, fără să producă umbre sau raze UV, astfel că nu modifică culoarea sau proprietățile vinului. Transferul wireless de energie face de asemenea posibilă încărcarea bateriei de telefon mobil atunci când aceasta este plasată pe baza lămpii.

Astfel rezultă un obiect cult, unic și distractiv ce satisface atât iubitorii de vin, cât și profesioniștii. În afară de forma sa distinctivă, care ți conferă o notă decorativă foarte interesantă, caracteristica ce diferențiază acest gadget este lumina ce o conferă și funcționalitatea acesteia, deoarece ajută la evidențierea caracteristicilor inerente ale fiecărui vin.

În cele din urmă vinul este apreciat pentru aspectul, aroma și gustul său. Este un plin proces senzorial care necesită concentrare și precizie. WineOLED suplimentează acest ritual ajutând degustătorul să descopere mai multe detalii subtile.

Deslabs se caracterizează prin cercetarea și dezvoltarea continuă a materialelor și integrarea tehnologiilor de vârf în proiectele sale, luând întotdeauna în considerare designul și unicitatea, motiv pentru care HI-MACS a fost unul dintre cei mai buni aliați ai săi.

Galerie foto

Alții au căutat: HI-MACS, HI-MACS lucent, corp de iluminat din HI-MACS, HI-MACS termoformat, obiect de design.

Proiecte similare

Zen hood
Sleep-box