Amenajarea sediului DONA – ambianta primitoare si confortabila

Noua identitate a farmaciilor DONA si-a pus amprenta asupra amenajarii sediului DONA situat in incinta centrului comercial Sun Plaza. Pentru a crea o ambianta confortabila a fost ales materialul compozit HI-MACS® in zona de receptie, un material cu o versatilitate impresionanta ce raspunde tuturor cerintelor functionale si estetice.

Volumetria receptiei este realizata integral din HI-MACS®, material cu ajutorul caruia a putut fi obtinuta forma curba datorita proprietatii acestuia de a se termoforma. Suprafata lisa, non-poroasa a acestuia alaturi de lipsa rosturilor de imbinare asigura un spatiu usor de curatat, iar rezistenta crescuta la zgarieturi si matuiri il fac materialul ideal pentru astfel de aplicatii. Sigla DONA este gravata la interior pe partea frontala a receptiei, iar prin iluminare cu LED se creaza un efect de translucenta ce personalizeaza receptia.

Mobilierul de depozitare este realizat din MDF vopsit cu finisaj extramat supercoat, finisaj ce asigura o mai buna rezistanta la zgarieturi si utilizare intensa, avand in acelasi timp o textura catifelata, placuta la atingere. Rama exterioara a mobilierului realizata din HI-MACS® urmeaza formele curbe ale receptiei iar pentru un design modern s-a optat pentru folosirea manerelor in cant, pastrandu-se astfel linia curata a mobilierului.

Zona de asteptare este dotata cu doua masute realizate din material compozit HI-MACS® cu insertii de sticla ultraclara vopsita ce aduc spatiului prospetime, acestea fiind inscriptionate cu sigla DONA prin prelucrare CNC.

Folosind materiale si tehnologii de ultima generatie a fost obtinuta o amenajare unitara corelata cu noua imagine a farmaciilor DONA, un spatiu primitor cu o atmosfera placuta ce exprima profesionalism.

Galerie foto

Alte proiecte